Altın Oran Ve Kabe Mucizesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

Dar kafalı insanların, açıklayamadıkları şeyleri bunlardan kaynaklanan dayanılmaz merak duygusundan kurtulmak için ilahi güçlerle ilişkilendirmelerinin bir sonucu sadece...

kesin öyledir.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:

demek siz altına tapıyorsunuz?

gerçekten bunu yy.lar sonra açıkça ifade edebilmeniz beni şaşırttı :D eskiden bunu diyenleri asarlardı..

''Sizin Taptığınız Tanrı Benim Ayaklarımın Altındadır' dememişti boşuna üstad muhiddin arabi.. oysa ki ama adamı anlamadılar astılar... daha sonra yavuz sultan selim anladım sandı ama oda anlamamıştı.. gerçek daha başkaydı... ama bi önyargıyı yıkmak, romayı yıkmaktan daha zor işte ne yaparsın...

neyse ben bu konuda daha önce yorum yapmıştım zaten >>> http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=81177 

o üstad şuan sana ölüyken seslenebilseydi emin olki daha farklı konuşurdu
    ama önemli olan iş geçtikten sonra ahh çekmek deil, dünyadayken anlamaktır,
    Bu ön yargıyı ne firavunlar nede Ebu cehiller (cehâlet babası) kırabildi
    size ancak iblis yardım eder o bile zamanında Allah Teala'ya İbadet ediyordu
    İlk yalan söleyen ve Allah Tealanın adıyla ilk yalan yemin edende odurki
    İblis dedi ki:
    (Lanetlik olduğum halde, niçin bana uzun bir mühlet verilmiştir?)
    Allahü teâlâ, isyan edenle itaat edenin belli olması için, (domuz eti yemeyin, içki içmeyin) gibi bazı yasaklar koydu. Domuzu ve içkiyi yaratıp, yasaklaması gibi, senin gibi şeytanı yaratarak, uzun bir mühlet vermesi de insanlar için bir imtihandır. Bu imtihanı kazanmaları için kurtuluş yolu da gösterilmiştir. Öyle bir imtihan ki, soru ve cevapları bellidir. (Şunları yapan imtihanı kaybeder, şunları yapan kazanır) buyurulmuştur. Hiç kimse de gücünün yetmeyeceği işlerle mükellef [yükümlü] kılınmamıştır. Herkese akıl ve imkan vermiş, yapacağı işlerde serbest bırakmıştır. Artık bir bahane kalmamıştır.

İnanıp inanmamak sizdedir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Videoda anlatılanlar tesadüf olamaz ben anlatılanların doğruluğuna inanıyorum bu konularda bir sıra araştırmalarımda olmuştu....İlgi cekici teşekkürler dostum...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    Videoda anlatılanlar tesadüf olamaz ben anlatılanların doğruluğuna inanıyorum bu konularda bir sıra araştırmalarımda olmuştu....İlgi cekici teşekkürler dostum...

kesinlikle öylee bir iğne bile ustasız olması imkansız iken  bu dünyanında bir ustasız olduğunu farzetmek hiçde mantıklı gelmiyo buradada sadece yaratıcının tesadüflerden uzak kasti bir fiili göze çarpmaktadır.. Tabi inanıp inanmada  hepimiz hürüz yanlız bir arkadaş biraz yönünü değişmeye çalışmış canı saolsunn..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Concept bunu yazdı:

Bunu inkar eden yok zaten.

Her insan Allah'in sevkiyle hareket eder.

Hocam bence her insan Allah'ın sevkiyle hareket etmez..Kötülüğe de mi Allah sevkediyor sence ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

Dar kafalı insanların, açıklayamadıkları şeyleri bunlardan kaynaklanan dayanılmaz merak duygusundan kurtulmak için ilahi güçlerle ilişkilendirmelerinin bir sonucu sadece...

ne alaka hacı şimdi ? dünyadaki tek altın nokta kabedir demesidemi sence şans ? videoyu tam izlemedin yada anlamadın sanırım iyice izle hayatta hiçbirşey tesadüf değildir. ilahi güç derken Allah kavramlarını kastediyorsan bunun sonu gelmez :) Herkesin inandığı Allah bir o konuda farkeden hiçbirşey yok.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KopukKopca
    KopukKopca's avatar
    Erkek
    Altın oranlar hakkında harun yahya nında bir kitabı vardı ve gerçekten güzeldi okumayanlara tavsiye ederim dersem ben şimdi kesin bi kaç arkadaşımız yobaz ilan eder. Öyle ya Ateist olmak ayrıcalık

2 x pi x re x pi x pi x mi x 7
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Vidyo iyi hoşta şu dikkatimi çekti:

Kabe ayetinde toplam kelimeleri Kabe kelimelerine böldügünde bu orun çıkıyomuş...Sizde burda hep birlikte 'aaa mucize' diye izlediniz vidyoyu...Aynı şeyi Ömer Çelakıl yaptıgında ise 'Kur'an ın şifresi olmaz' 'Herşey apaçık ve nettir' gibi şeylerle adamın üstüne gidip kovalandı... Vidyoyu ilk izledigimde buna çok kıl olmuştum burda da belirteyim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

KopukKopca bunu yazdı:
    Altın oranlar hakkında harun yahya nında bir kitabı vardı ve gerçekten güzeldi okumayanlara tavsiye ederim dersem ben şimdi kesin bi kaç arkadaşımız yobaz ilan eder. Öyle ya Ateist olmak ayrıcalık
    yoo niye ilan edecekler ? herkesin görüşüne saygı duymak lazım isteyen istediğini okur isteyen istediği şeyi yapar bu konuda herkes özgürdür seni yobaz ilan edecek olan varsa bu onun ezikliği olur senin değilki ? aynı şekilde sende inanmıyor diye başkasını yobaz ilan edersen buda senin ezikliğin.

Sonuçta insan bir yolda gidiyor gelişimmi dersiniz tekamülmü dersini cennetmi dersiniz cehennemmi dersiniz farketmez insan bu tür şeyleri araştırarak bazı şeylere doğru veya yanlış olması önemli değil inanarak gidiyor yolun sonuna o yüzden kimsenin kimseyi yargılamaya inançlarını sorgulamaya hakkı yoktur.

bana göre mucizedir sana göre değildir kimene a.q ? bana göre bu video apaçık bir mucize sana göre değilse banane ? bana göre mucizeyse sanane ?

dediğin kitabıda okumak lazım merak ettim bu altın oran şeysini çok ilginç geldi bana.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

Vidyo iyi hoşta şu dikkatimi çekti:

Kabe ayetinde toplam kelimeleri Kabe kelimelerine böldügünde bu orun çıkıyomuş...Sizde burda hep birlikte 'aaa mucize' diye izlediniz vidyoyu...Aynı şeyi Ömer Çelakıl yaptıgında ise 'Kur'an ın şifresi olmaz' 'Herşey apaçık ve nettir' gibi şeylerle adamın üstüne gidip kovalandı... Vidyoyu ilk izledigimde buna çok kıl olmuştum burda da belirteyim

hocam bu onların sorunu bir kere herkes şu anlamda kurandan bişey bilmeli kuran şifrelidir ve her bilim dalı ile uğraşan istediği zaman farklı yönlerini görebilir ömer çelakıl matematiksel düzeni çok azda olsa bize gösteriyor sembolizmle uğraşan insan sembolizm olarak bize çok şey gösterebiliyor havvas ile uğraşan havvas ile bize çoğu şeyi gösteriyor.

http://www.vimeo.com/3730132 mesela bufa farkı bir açıdan bakış ve çok ilginç

Toplam Hit: 5338 Toplam Mesaj: 24