Altın Pis Düştü
-
varmı altın alan yorumları alalım ben 83,6 dan aldım
-
Altın
GRAM ALTIN
-3,26 %
83,33 SATIŞ(TL)83,47 ÇEYREK ALTIN
-2,24 %
133,27 SATIŞ(TL)136,61 ONS
-3,01 %
1.288,70 SATIŞ($)1.289,13 Off hocam azcık daha bekleyeydin yaw :D düşüş devam eder bu hafta -
amerikadaki iş durmasından dolayı doların dşeceği altının ise yükselebileceği söyleniyor, mycity ne dion? ne zaman alalım
-
vegapc bunu yazdı
amerikadaki iş durmasından dolayı doların dşeceği altının ise yükselebileceği söyleniyor, mycity ne dion? ne zaman alalım
bu hafta içinde almanızı öneriyorum ancak önümüzdeki hafta büyük bi risk olcak 1 hafta sabit tutup 3. hafta elden çıkartırsanız çok faydalı olur böylece onlar kapıştıkça siz 1 haftalık kapışmadan faydalanıp o karı cebe indirebilirsiniz bugün uygun deil alım için bugün bekleyin
-
geçen haftalarda 85 den aldım dün değil evvelki gün 87 den bozdurdum dünde 83.4 den yeniden bağlandım hayırlısı bakalım bu iş nasip işi
-
3 tane var raadız. ;) :D
-
ekim başı doğaldır hocam bundan sonra az kafayı kaldırsada devamlı düşüşde olur :)
altın son yılların uzun vadede en kötü yatırım aracı
-
DJ_Alper bunu yazdı
ekim başı doğaldır hocam bundan sonra az kafayı kaldırsada devamlı düşüşde olur :)
altın son yılların uzun vadede en kötü yatırım aracı
aynen alpere katılıyorum şu sıralar sadece kısa dönem için kazançlar güzel oluyor yani mesala geçtiğimiz hafta gibi 83 ten 87 ye kadar yükseldi işte bu gibi kırılmaları yaklarsanız ee artık bi yemek ısmarlarsınız :D
-
Mycity bunu yazdıvegapc bunu yazdı
bu hafta içinde almanızı öneriyorum ancak önümüzdeki hafta büyük bi risk olcak 1 hafta sabit tutup 3. hafta elden çıkartırsanız çok faydalı olur böylece onlar kapıştıkça siz 1 haftalık kapışmadan faydalanıp o karı cebe indirebilirsiniz bugün uygun deil alım için bugün bekleyin
kaynak cnn
-
aga 136 ya satan yok ya :) ağzını açan 145-147 den açıyor. Alış satış farkediyor mu bu kadar?
saftiriksincap tarafından 02/Eki/13 10:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocu şu an yükselmiş bir miktar ama bellide olmaz bugün bi miktar daha almayı dşünüyorum mycity