Altyazı İçin Yardım..
-
öncelikle merhaba ''a year and a half in the life of metallica'' adlı belgeseli indirdim ama altyazı bulamadım baska ark.lara da danıştım ama bulamadılar eğer elinde olan varsa yada bulabilen olursa cok makbule gecer.
şimdiden teşekkürler.
-
bu arada bendede bir filmde alt yazı videodan 10 dk önce geliyor bunbu nasıl düzeltiriz?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada bendede bir filmde alt yazı videodan 10 dk önce geliyor bunbu nasıl düzeltiriz?
-----------------------------valla sorduğun yer muthiş hocam :|
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------yeni konu açma ihtiyacı duymadım gereksiz olurdu k.bakma
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle merhaba ''a year and a half in the life of metallica'' adlı belgeseli indirdim ama altyazı bulamadım baska ark.lara da danıştım ama bulamadılar eğer elinde olan varsa yada bulabilen olursa cok makbule gecer.
şimdiden teşekkürler.
yardımcı oliyim diorum ama metallica nın böle bir belgeseli yok olan belgesellerde çok tutulmadığından alt yazı olarak koyulmuş ama onlarda arşivde yok... -
HeadBanger bunu yazdı:
k-lite indir kur aç onla sağ altta yeşil ok işareti cıkıcak ordan ayarlara gir kurcukla oraraları , arttırıp eksiltme var 1000 2000 gibi sayılar yazarak değiştirirsin
su an tam yerini cıkaramadım cafedeyin cünkü
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------yeni konu açma ihtiyacı duymadım gereksiz olurdu k.bakma
-----------------------------bs player kullanıyorsun CTRL+SAĞ İLERİ
CTRL+SOL GERİ
kombinasyonuyla halledebilirsin.
-
Gom player nokta ve virgül le ayarlıyabilirsin.
Belgeselinde altyazısı çıkmamış malesef. -
enes bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle merhaba ''a year and a half in the life of metallica'' adlı belgeseli indirdim ama altyazı bulamadım baska ark.lara da danıştım ama bulamadılar eğer elinde olan varsa yada bulabilen olursa cok makbule gecer.
şimdiden teşekkürler.
yardımcı oliyim diorum ama metallica nın böle bir belgeseli yok olan belgesellerde çok tutulmadığından alt yazı olarak koyulmuş ama onlarda arşivde yok...
-----------------------------A Year and a Half in the Life of Metallica, Metallica müzik grubunun Metallica isimli albümünün yapılması ve sonrasındaki turu konu alan 2 bölümlü belgeseldir. Yapımcısı Juliana Roberts, yönetmeni Adam Dubin'dir.
Metallica albümü derken Black albümden söz ediyor öyle bir belgesel var ben de altyazısını arıyorum teşekkürler ilgilendiğin için.
-
Eğer çok bekleyeni varsa ve birkaç kişi bana katılabilirse çevirebiliriz.
Yalniz ingilizce altyazi sart ve ben bulamadim. -
kota olmasa dinliyerek çevirirdim