Altyazi.Org Kapandı!
-
panxer şunu bir anlayamadın gitti ki burada kimse dbnin uçmasından sorumlu kişileri savunmuyor, savunulan sadece adg ve db ile uzaktan yakından ilgisi olmayan fakat son iki yıldır sitenin adminliğini yapan lordemre ki kendisi de adı geçmese de adg'dedir. Yani adg'nin nasıl bir yükü olduğunu bilmeden gözünü seveyima rtık daha fazla konuşma kardeşim çünkü çığırttkanlık ypaıyorsun artık o dereceye gelmiş durumdasın. Bana şurada dbnin uçmasından sorumlu oup da savunulduğunu gösteren bir tane mesaj göster ben de diyeyim ki sen çığırtkanlık yapmıyorsun.
-
Alanadı sahibine ulaşamıyoruz o yüzden kapattık gibi abuk neden mi olur lan ?
15 yıldan fazla geçmişi olan bir siteden bahsediyoruz. Meğerse birbirinden habersiz 3 kişi tarafından yönetiliyormuş. Zaten buralara ballı olduklarından geldiler. Rakipleri yoktu hiç bir zaman.
İlk zamanlar divxforever vardı oda kapandı gitti. Turkcealtyazi.org ise yan sanayi bir site. Reklam koymadık diyorlar ama ilk zamanlardan beri reklam vardı sitede. Reklam paralarını götürüp çevirmenlere bi sakal atmazdılar.
-
adamgibi bunu yazdı
panxer şunu bir anlayamadın gitti ki burada kimse dbnin uçmasından sorumlu kişileri savunmuyor, savunulan sadece adg ve db ile uzaktan yakından ilgisi olmayan fakat son iki yıldır sitenin adminliğini yapan lordemre ki kendisi de adı geçmese de adg'dedir. Yani adg'nin nasıl bir yükü olduğunu bilmeden gözünü seveyima rtık daha fazla konuşma kardeşim çünkü çığırttkanlık ypaıyorsun artık o dereceye gelmiş durumdasın. Bana şurada dbnin uçmasından sorumlu oup da savunulduğunu gösteren bir tane mesaj göster ben de diyeyim ki sen çığırtkanlık yapmıyorsun.
yo hocam haklısın çok önemli çok iyi bir siteydi bende alt yazılarımı sadece oraya yükleseydim tekelci olmasına izin verseydim sonrada kapanınca ağlasaydım ah ah.
sizin de zamanında benim gibi tüm anılarınızı oluştıran diskiniz uçsa ne demek istediğimi anlardınız diyorum ki İYİ Kİ GİTTİ artık bu işi düzgünce yapan insanlar birden çok siteye yüklemeyi paylaşmayı site altında değil çevirmenler olarak bir birlik olup yaptıkları katma değerli işi korumak için gerekeni yaparlar insan kaybetmeden değerini anlamıyor ben kaybın değerini bildiğim için umrumda değil çevirmenler sağolsun.
tekrae ediyorum umarım çeviri yapan insanlar birlik olup daha iyi bir platform yaratır ve daha iyisini yaparlar kayıplarınızdan ders çıkarın buda tekelcilik yapan herkese müstahak
anlamamakta direnenlere üzülmeye devam etsinler
-
csfrt bunu yazdı
Bu hangi orospu çocuğu yazsın da gizli konuyu publice açan kim bilelim.
-
torpedo_XL bunu yazdıcsfrt bunu yazdı
Bu hangi orospu çocuğu yazsın da gizli konuyu publice açan kim bilelim.
ben ekşide mesaj attım ama cevap vermedi.
-
yekteran olmadığını nereden biliyorsunuz?
ayrıca anlayabilecek kapasitesi olanlar için
https://twitter.com/eraygns/status/828667034355511298
-
Nikoteen bunu yazdı
yekteran olmadığını nereden biliyorsunuz?
ayrıca anlayabilecek kapasitesi olanlar için
https://twitter.com/eraygns/status/828667034355511298
sanmıyorum hocam yekteran olduğunu çünkü zaten yandex linkleri var onları paylaşabilirdi şuan upluoad oluyor diziler falan yazmış, yani daha önce indirmiş muhtemelen şimdi de upload edip paylaşıyor. ama dediğine göre aralık 2016 yedeği. tahribatta paylaşılan ise 2015 haziran yedeği.
-
aralık yedeiği diyen elimde var deyip sonra mesajını nedense göremediğim bu muydu? valla 2015 filmleri ve 2016 dizi + animeleri ile hemen hemen tüm açık kapanır öyleyse çok iyi valla!
-
Nikoteen bunu yazdı
aralık yedeiği diyen elimde var deyip sonra mesajını nedense göremediğim bu muydu? valla 2015 filmleri ve 2016 dizi + animeleri ile hemen hemen tüm açık kapanır öyleyse çok iyi valla!
buradan sonra dp'de kalan 2 kişi devam ettirebilir isterlerse. sonuçta biri kodlama kısmına bakan biri site yönetimini yapan kişi.öyle yada böyle site açılacak bana kalırsa.
-
Aralık 2016'ya kadar dizi,film yedeği var mı şimdi kesin? Tbt'nin 2015 konusu dışında