Ama Ben Onun Kim Olduğunu Biliyorum
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------ilower bunu yazdı:
-----------------------------
hotboy bunu yazdı:
o kadar felsefe yapmasını biliyor da, eşini niye huzurevine yatırmış? kendisi baksaydıya ezik?
:)))) nE diim haklısın
-----------------------------TBT olarak her hikayede bişey buluyoruz ama haklıyız harbi =)
canın sağ olsun, bı sey bulmasak o konuda matrak olmaz... -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bir bisikletin çarpmasıyla yere yuvarlanacak kadar yaşlı bir adamın hemen hemen kendisiyle yaşıt yaşlı eşine evinde sağlıklı bir şekilde bakmasını beklemek de o derece...
-----------------------------bu kadar aciz durumdaysa kendi de geçsin huzurevine, neyse, altı üstü uyduruk bir hikaye, fazla kafa yormamak lazım,..
ama adamı hiç gözüm tutmadı, ne öyle hemşireye artislik yapıyorki?
-
hacı bunları sen mi yazıyosun?
-
hotboy bunu yazdı:
o kadar felsefe yapmasını biliyor da, eşini niye huzurevine yatırmış? kendisi baksaydıya ezik?
-----------------------------zuhahaha puhaha harbiden on numara yorum yapmışsın hacı :D işde milleti kandırıyolar madem o kadar vefalı niye huzur ewinde o kadıncağız yazıq değilmi.
-
Swool bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ikiside orda yaşıyor da pastaneden poça almaya gitmiş gelirken kaza geçirmiş
-----------------------------''Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış...''
-----------------------------tamam ev ama huzurevi işte :) huzurevinden cıkmıs adam sabah erkenden poça almaya :)
-
Swool bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------''Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış...''
-----------------------------Hikayeyi mantıga uydurmaya çalışıyorum baştarafı da degiştirmeli
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Alzheimer hastasına bakmak çok zordur bizi üst kat komşunun babası Alzheimer olmuştu ordan biliyorum evde 4 kişi zor bakıyodu amcaya bi kendini savaş zamanında sanıyo bi padişah oluyo bi normale dönüyo bişiler bişiler çok zahmetli bir iştir Alzheimer hastasına bakmak vesselam
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Alzheimer hastasına bakmak çok zordur bizi üst kat komşunun babası Alzheimer olmuştu ordan biliyorum evde 4 kişi zor bakıyodu amcaya bi kendini savaş zamanında sanıyo bi padişah oluyo bi normale dönüyo bişiler bişiler çok zahmetli bir iştir Alzheimer hastasına bakmak vesselam
-----------------------------Bizim karşı komşumuzun annesi de alzheimer.. hiç unutamıyorum bi gün asansörle yukarı çıkyıoruz.. Asansörden inerken kendi görüntüsüne el sallayıp hadi ben gidiyorum dedi :(
-
çok gzl bir hikaye..
-
Çok ucuz bir hikaye. Arkadaşım matrak bir yollada olsa konunun .mına koymakmakla en doğrusunu yapmış.