Amatörce Çekimlerim...
-
hacım geyet güzel çekimler olmuş ama belirtmeliyim ki bu bendeki eleştiride en az sendeki ruh kadar amatörce... bir fotorafa nerden bakılıp ne tarafından eleştiri yapılması gerektiğini fazla bilmiyorum, bu güne kadar düğün fotolarına bakmış gözlerimimin deneyimiyle gayet hoş duruyolar... Fakat senin fotokritikteki profiline baktım, profesyonel ağızlardan gayet hoş, olumlu ve yapıcı eleştiriler aldığını okudum, inşallah başarılarılı olursun severek yaptığın bu sanat dalında ... Konunun başında " aslında böyle bi konu açmayı düşünmüyodum" demişsin. Bence üzerinde çalışman gereken ilk nokta burası... Yayınlamaktan, yaptıklarını göstermekten çekinmemelisin.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
haha sen bunlara fotoğraf mı diyorsun?
git bi hava al da gel.
-----------------------------ADAM HAKLI BEYLER VERDİM ŞUKUNU
-
Makina olarak nikon d90i modelinden başka tanımam mercek ne kullanıyosun bilemem ama çok hoş resimler.Tebrik ederiz.
-
sen bunlara amatör diyorsan ben amatör fotoğrafçılığı bırakıyorum. her biri gerçekten müthiş (:
-
RaAmLis bunu yazdı:
özellikle 1. fotoğrafı çok beğendim
-----------------------------aynen hacı başlığa girdim ve 1. fotoda yok artık dedim :)
çok iyi fotoğraflar.
-
hoca eline sağlık sabah sabah iyi geldi amatörken bölesin prof oluncu nolur bilmem yüzüne karşı övmek gibi olmasın ama
-
Birde resimler üzerinde oynamasaydın daha iyi olurdu.
-
Hybris bunu yazdı:
haha sen bunlara fotoğraf mı diyorsun?
git bi hava al da gel.
-----------------------------Yapabiliyorsan Daha İyisini Konus. Yoksa Susman Daha Hyrlı. Bilmedigin Konularda Öne Atlamak Yorum Yapmak Saçma.
-
ultrAsker bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
özellikle 1. fotoğrafı çok beğendim
-----------------------------aynen hacı başlığa girdim ve 1. fotoda yok artık dedim :)
çok iyi fotoğraflar.
Aynen bnde 1. fotoya bittim.. Fotoları başarılı buldum.. -
mukemelsin hocam süperrr.