America Nın Oyunları
-
Türk Genci nin,
PC başında saatlerce Internet te güzelim yıllarını boşa geçirmesi,
Bence America nın Türkiye nin Genç Nüfusuna hazırladığı bir tuzaktır.
Siz bu duruma ne diyorsunuz bakalım? -
amerika yüzünden donumun lastiği koptu aq :)
abartmayak :)
piçler yapıyolarda japonlar bizim niye kötülüğümüzü düşünsün :) -
Düşüncen çok saçma :) Amerikanın gencliği zaten göt durumda cogu obez,eroinmanvs..
-
Oturma abi, sana otur diyenmi var?
Elalemin öğrencileri Windowsu yazdı dünyayı yönetio, insanın dnasını çözdü bilgisayarla bizimkiler
Counter strikeda kim kime headshot cekti die tartışsın...
Bu özellikte tipik türk özelliği zaten, zamanındada aptal kutusunu evlere soktular die söleniolardı...
-
hoca sen guzelim yıllarını git baska turlu degerlendir o zaman...
Bilgisayarı adam akıllı kullanırsan cok faydasını gorursun..
baazen gunde 14 saat bil kullanıyorum cokta mutluyum
-
adamlar kendileride oynuyo bide aq :)
öküz yavrusu gibi oldular benim eski halime geçtiler :P
obez yavrucuklar onlarda oruçta yok -
bugun calistigim isimi eski kullandigim amstrad bilgisayara borcluyum.10 yasindan beri pc kullaniyorum ve gayet memnunum kendini gelistirebilirsen o sana kalmis. Bu arada rene abi bende headshoot atmaktan hoslaniyorum ama vaktimi sadece bunada yatirmiyorum bu boyle biline:D
-
-
hee savas cıksa siz gidin ben arkadasla konusuyom geliyommu dicez???
Naptın hoca Bilgisayar yuzyılın icadı genclerimizi bilgilendiren kultür sahibi olmasını
saglayan bi alet...AMA bil aptal aptal kullanırsanız o da sizin aptallıgınız bilgisayarı
sadece msn olarak gorenler var sabahtan aksama kadar onla konusyo bunla konusuyo vakit
olduruyo.Sonra online oyunlara takılıyolar falan azcık kafanızı calıstırırsanız bilgisayar kadar
faydalı bişey olmadıgını anlarsınız...
-
Abi bu kadar e-book vs.
Forumlar yardım eden ınsanlar.
Bu siteye gelip soranı terslıyor muyuz abı ?
İnsanlar gelıyor soruyor, ne yapabılırım ne ogrenebılırım dıye.
Defalarca kez acıklıyoruz.
Ama adam yonja vs de saatlerını harcıyorsa,
Bırak bilgisayar - Internet i o adamı sokaga salsan da
O adamdan bir bok olmaz.
-
@Musket + 12232323 + bir tane arkadaşım vardı,ie nin açılış sayfası yonjaydı , görünce neredeyse arkadaşlığımı bitirecektim, bize geldi ilk girdiği site yonja 2- hi5 3- netlog 4....ismini bilmediğim arkadaşlık siteleri ,daha sonra msn i açtı paso sohbet ,olum sen hergün internette bunlarımı yapıyon? -evet olum başka napıcam -biiiiiiiiiiiip bağlantı koptu ,hadi eyvallah gerçekten bu durumdaki insanlarda var,interneti yonjadan msnden ibaret sanan,Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyim.