folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Amerika Da Kansere Neden Olduğu İçin Yasaklanan Kola

Amerika Da Kansere Neden Olduğu İçin Yasaklanan Kola

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Abartmıyorum coca cola yasaklansın 1 haftaya halk devrimi olur ABD'de.

50 çeşit kola var , coca cola yasaklansa diğerleri devam eder. 

Ayrıca ben nasıl pepsiyi daha çok seviyorsam ,hatta cola turkayı coca coladan daha çok seviyorsam (tat olarak) ABD de de tüm nufus coca cola içmiyor. Ha dünyanın en büyük markası o ayrı :)

Hocam nasıl 50 çeşit kola var?

Pepsi ve coca cola dışında kola yok en azından tüm doğu yakasında. Sadece bu 2 markanın envai çeşit farklı aroması vs var

Ha dr pepper diyeceksen o cola değil, çok acayip bi tadı var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

kola turka olabilir

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Ayrıca ben nasıl pepsiyi daha çok seviyorsam ,hatta cola turkayı coca coladan daha çok seviyorsam (tat olarak) ABD de de tüm nufus coca cola içmiyor. Ha dünyanın en büyük markası o ayrı :)

Pepsi ve coca cola dışında kola yok en azından tüm doğu yakasında. Sadece bu 2 markanın envai çeşit farklı aroması vs var

bir markete gir sadece coca cola ve pepsimi var hacım ? büfe demiyorum bak market diyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

bir markete gir sadece coca cola ve pepsimi var hacım ? büfe demiyorum bak market diyorum

http://en.wikipedia.org/wiki/Parsi_Cola

tam liste burada :) merak ettim baktım bayağı varmış :D

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

asitli tüm içecekler nihayetinde zararlı hocam.

sağlığıma dikkat edeyim diyorsan, kola fanta sprite benzeri bilimum içecekleri bırakacaksın.

doğal ayran, sıkma meyve suyu veya en babasından normal su içeceksin.

ben yaptım, önceden zor oldu, sonradan alıştım, psikolojikman da olabilir kendimi ekstra sağlıklı hissetmeye başladım (:

kolanın bağımlılık yapıcı etkisinden bahseden araştırmalar da takılmıştı bi ara gözüme..

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

senin gibi onlarda da ağız tadı yok demek :) hacı coca cola sevilmez mi ya. candır can 

Aynen. Buz gibi bir kola! Hem de hava sıcakken. Canım çekti amk. İki şeyi de. Sıcaklığı ve kolayı.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Deli gibi kola içen biri olarak 1 aydır içmiyorum. Limonlu maden suyunu tavsiye ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Deli gibi kola içen biri olarak 1 aydır içmiyorum. Limonlu maden suyunu tavsiye ederim.

Aynen. Buz gibi bir limonlu maden suyu! Hem de hava sıcakken. Canım çekti amk. İki şeyi de. Sıcaklığı ve limonlu maden suyunu.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Bir kola firmasının kansere neden olan karamel boyası kullanıldığı ortaya çıktı. Yasaklanan içecek Türkiye'de piyasada...

Bir gazlı içecek firmasının daha içeriğinde kanserojen madde olan karamel boyası çıktı. ABD'de yapılan analizlerde firmada karamel rengini verebilmek için kullanılan ve hayvanlarda akciğer, karaciğer, tiroid ve kan kanserine yol açan madde (metil imidazol) tespit edildi.

ABD'nin kaliforniya eyaletinde faaliyet gösteren firmaya kullanmama uyarısı yapıldı, aksi takdirde içeceğin eyalet sınırlarına alınmayacağı uyarısı yapıldı. Firma bunun üzerine önlemini alarak o eyaletlerde bu maddenin oranını düşürdü.

Türkiye'de de çok satılan bu içecek için henüz bir değişikliğe gidilmedi. Türkiye 'de "E150c" ve E150d" koduyla isimlendirilen bu maddelerin bir kilogramda en fazla 250 miligram olması şartı koşuluyor. Firmayı incelemeye alan Gıda Bakanlığı, yapılacak analizler sonucunda kanserojen etki yapan maddenin yüksek çıkması halinde gerekli yaptırımları uygulayacak.

Türkiye de en çok cola cola gitmiyomu ?

Hellaven tarafından 06/Ağu/13 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

rantta olabilir neler olmuyor bu dünyadaki.

kansere şu sebze iyi ibu sebze iyi bence satışı düşen sebze kansere iyi geliyor.

matematik24.com
Toplam Hit: 5403 Toplam Mesaj: 38