Amerika'da Arkadaslarım Kaza Yapmıslar Yardım
-
merhaba hocalarım amerikadaki hocalardan falan bilgi istiyorum benm arkadaslarım work and travella amerikaya gittiler bi arkadas kiraldıgı arabayla kaza yapmıslar 4 5 tane araba pert suc bizimkindeymiş bunu içeri atmıslar ne olur bu arkadsa türkiyede yargılanması gerekmiyormu konsolosluk ne yapar bilgi arıyorum
-
geçmiş olsun.
-
Şu forumda daha iyi yardımcı olabilirler: forum.mezun.com
-
niye Türkiye'de yargılansın ki?
-
wat forumu var oradakinlerin bu konuda kesin tecrübesi vardır. Oraya bir danış bence
-
Ailesine falan haber verin bence bir avukata danışsınlar. Daha sağlıklı olur yada bir hocamızın soru cevap şeklinde bir forumu vardı ona bir danış istersen.
-
orada trafik olayları sıkıdır hoca türkiyedeki gibi değil yırtması zor olabilir ölen falan var mı kazada
-
valla bence işleri biraz zor hacı. bizim arkadaşlar park cezası yüzünden baya sıkıntı çekmişlerdi. ülkeden çıkışlarına falan izin vermediler baya olaylar oldu. allah yardımcıları olsun..
-
benim arkadaş kemer takmayıp kırmızıda geçtiği için, 2 kere amerikan adliyesinde hakim karşısına çıkmıştı, amerika trafik işlerini sıkı tutuyo hacı.
-
Buyuk gecmıs olsun kardesım ya...Gurbet ellerde urasmak ne kadar zordur sımdı ya :( walla o ınsanların halını dusunemıyorum suan :S Allah kurtarsın cabucak :(
-
gittikleri şirketten yardım edicek ilgilenicek biri yokmu ? normalde yardımcı olurlar.