Amerikan Filmlerinde Gizlenen Sahte Sahneler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=95dAioEgY4Q

Bu hızda ilerlemeye ve gelişmeye devam ederse sinema sektörü bir 10 yıl sonra gerçek oyuncuları sadece öpüşme sahneleri gibi kıytırık risksiz tırt kendini tanıtma sahnelerinde filan görürüz gibime geliyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

çok iyi . hayranlıkla seyrettim. Abi böyle çeksn varsın sadece sevişsn :) sahte olduğu anlaşılmadıgı sürece problem yok bence :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Helal olsun adamlara süper geliştirmişler sektörü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kimse yengesine sarkmıyo yada tek kurşunla 3 adam öldürmüyo yok ya tırt bu işler :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

olay budur yaa..

bizde bol bol s....kiş sonra yengeye sarkma  aptal aptal diziler yok sihirli anane  a.k sizin sektörünüze s...yım.

Al işte bak adamlar ne yapıyor... Teknoloji ve akıl...

Gerisi hikaye...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Adamlar asmislar artik,super ya!

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

süper yapmışlar.Ama herşeyi efekt yapmak varken o zaman nie bazı kısımlarda gerçek ürün kullanılmış?Yani kuzey kutbu sahnesinde adamın yürüdüğü kısımda beyaz dekor var.Yada Mars sahnesinde yerde taşlar var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ya bi kısmına greenbox sonradan eklenmiş gibi.. Efekt kullanılmadığı halde öyleymiş gibi gösteriyolar sanki :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

süper yapmışlar.Ama herşeyi efekt yapmak varken o zaman nie bazı kısımlarda gerçek ürün kullanılmış?Yani kuzey kutbu sahnesinde adamın yürüdüğü kısımda beyaz dekor var.Yada Mars sahnesinde yerde taşlar var.

Abi dümdüz asfaltta engebeli arazi yürüyüşünü nasıl yapacaksın :) Bunun için iyi oyunculuktan ziyade bir kaç extra uzuv lazım :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Abi dümdüz asfaltta engebeli arazi yürüyüşünü nasıl yapacaksın :) Bunun için iyi oyunculuktan ziyade bir kaç extra uzuv lazım :D

hmm evet 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Güzel Yapmışlar

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 3609 Toplam Mesaj: 28