Anahtar Nasıl Klonlanabilir?
-
Müridler son derece güvenlik açığı olan bir yurtta kalıyordum. Taa ki bu dönemin başına kadar. Tuvalet camlarından kaçabiliyorduk şimdi oralara demir parmaklıklar yapıldı. Mutfak kapısı hep açık olurdu ordan kaçardık bugün gördük ki oraya da kilit vurmuşlar. Yurdun bahçesi yaz akşamlarında demlenmek için güzel ama akşam 8 den sonra kitliyorlar heryeri. Bahçeye çıkış kapısı gün boyu açık ve asma kilit ile kilitleniyor.
Hikayeyi bi kenara bırakalım. Asma kilidin üstünde gündüz anahtarını bırakıyorlar. Bu anahtarı alıp kısa sürede kopyalatmayı düşündük ama anlaşılabilir. En iyisi hamura kalıbını çıkarmak. Bu iş nasıl oluyor? Hamurdan anahtarı kopyalayanması mümkün mü? Anahtarcı bunun illegal olduğundan şüphelenip yapmaz mı? Deneyen var mı? Yada asma kilidi kırmadan çilingir yöntemleriyle açma yolu var mı?
-
valla benle Aksu92 geçensene 15 dk da yurtun ön ve arka kapılarını kopyalatmıştık. Sizde çevredeki en yakın anahtarcıyı bulup koşa koşa gideceksiniz :)
-
camdan inin elleam 2-3 kattan filan.
-
o asma kilide benzeyen baska bir kilit alin. Zaten uc tane yedek anahtariyla birlikte satarlar genelde, eski anahtari alin ve sizinkini takin kapiya ve uzerinde anahtarin birini birakin diger ikisi size kalsin
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
o asma kilide benzeyen baska bir kilit alin. Zaten uc tane yedek anahtariyla birlikte satarlar genelde, eski anahtari alin ve sizinkini takin kapiya ve uzerinde anahtarin birini birakin diger ikisi size kalsin
-----------------------------Güzel fikir. Sanırım bu daha pratik olacak
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------bız bu yontemle mesrubat dolabını bosaltık :D haha bı konuda yazmısdım hatta xD unutum konuyu :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------bız bu yontemle mesrubat dolabını bosaltık :D haha bı konuda yazmısdım hatta xD unutum konuyu :D
Bi hapishane filminde de işlemişlerdi bu konuyu şimdi hatırladım. -
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------cidden süpersin :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------cidden süpersin :D
-----------------------------hemen anlaşılır en fazla 2 gün kaçarlar bak kendinde demişin 3 tane anahtar var demekki buların ikisi başkalarında ya gelip öteki anahtarlarla denerlerse bu sefer başınız yanar :S benden demesi
-
kimin alcağını nerden bileceklerki gelip odalarda arama mı yapcaklar :D
-
Parmak izi almadıktan sonra yırtsalar bulamazlar. Kaldı ki iz alacak olsalar dışarı çıkarken açık olan kilidi kapıdaki halkasından kurtarmak için mecbur elliyorsunuz. Kısacası suçüstü yakalanmadıktan sonra problem olmaz. Ama bu plan şimdiden yattı gibi. Az önce gidip kilidi inceledim. Altın sarısı renkte ve biraz eski. Dandik bir marka. Piyasada bulacağımızı sanmıyorum. Kaldı ki bulup taksak, ertesi gün ışıl ışıl parlayan yeni kilidi gören gardiyan kılıklı yurt görevlileri durumu çakarlar. Tek yol anahtarı kopyalamak gibi gözüküyor.