Anakartı Kullanılmaz Hale Getirmem Lazım...
-
en temizi güneşe koy :D bir tanede da küçük bi parçasını kes :D ne anlaşılır :D nede başka bişi :D en temizi :D
edit: güneşe koyma olayı gerçek çalışmıyo o zaman bizim bi bilgisayarcı abiden onaylı...
-
şalteri hızlı bir şekilde 3-4 kez indir kaldır anakart knock-out olur...
-
cgtytchn bunu yazdı:
-----------------------------
şalteri hızlı bir şekilde 3-4 kez indir kaldır anakart knock-out olur...
-----------------------------peki diğer fişe takılı aletler.. :| bi ampul bile patlasa zarar prince giderken evdeki bulgurdan olmasın diğer aletleride çıkar prizden nolur nolmaz :|
-
Aynı anakart markasının farklı bir modelinin biosunu indir
Fakat arkadaşların atladığı bi nokta var daha önce denemedikleri için :)
Bios yazılımı yüklenen bios dosyasının uygun olup olmadığını kontrol eder aksi taktirde bios yüklemez...
Fakat yazılımı komut isteminden calıştırdıktan sonra genellikle /f komutunuda verirsen exeye o zaman zorla yükeme özelliği aktif olr, başka bios yüklenir ve pc acılmaz bi daha...
-
eline 2 büyük mıklantıs al karşılıklı geçeriver pıp entegreler şoka girer kimse tamir edemez ama iki kuvvetli çok büyük mıklantıs olacak
-
bizim elektrikçiyi yollayayım.aq du benim makinanın garantili ana şalteri bi kaldırdı kapalı makinayı ve monitör infilak ettirdi:))))
-
en temizi farklı bios yazmak yada elinde ölü anakart felan warsa yazma işiyle uğraşamam diyorsan onun biosu ile değiştirebilirsin :D
-
bunu daha önce denedim sonuç olumlu manyetolu çakmak manyetosu ile bios un bacaklarına olmadı işlemcinin ramin bacaklarına manyetik elektrik gönderiyorsun ve haşat oluyor.
-
bunu daha önce denedim sonuç olumlu manyetolu çakmak manyetosu ile bios un bacaklarına olmadı işlemcinin ramin bacaklarına manyetik elektrik gönderiyorsun ve haşat oluyor.
:)
jumper değişikliği ilerde geride alınabilr.
-
beyler fikirleriniz süper çoq hoşuma gitti.. :D
bu arada kanka anakartın bozuksa ve yetkili servis bozuk oldugunu kabul etmiyorsa bence tehtid edebilirsin servisi.. tüketici haklarına şikayet edicem falan de büyük bi ihtimalle götleri tutuşacak ve yenisini verecekler.. bizim bi hoca öyle yapmıştı harddiski bozukdu ama kabul etmiyolardı tehdit edince 250 gb fazlasını ve sıfırını verdiler harddiskin.. bi dene derim..