Anime Sohbet Ana Konu
-
Açılmadı video :)
edit:açtım :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
op'yi uzun süre takip ettim ama büyük savaştan sonra sıçtılar resmen girdikleri fillerin haddi hesabı yok bleach başladım 20-25 bölüm izledim bırakacaktım nerdeyse ama olaylar başladı birden sardı tam hız ilerliyorum ama hala bi yandan naruto'ya başlayasım geliyor bleach bitmeden başlamak istemiyorum :W
geçen psişik dedektif'i bitirdim kısa bi anime ama güzel sarıyor insanı yakumo'da candır klas adamdır :W
-----------------------------Hocam one piece'de mangasında bı kac bolum olan ace-luffy-sabo'nun arasında gecen olayları o kadar uzattılarkı gercekten ınsanın canını sıkmakta. Ama ne olursa olsun bana one pıece fıllerları bıle guzel gelmekte. Ayrıca o savastan sonra fıller gırılmese garıp olurdu dıye dusunuyorum cunku o kadar gerıldıgımı hatırlamıyorum cok fena gaza geldım :)
Bleach basladıgımda banada garıp gelmıstı. Hatta one piece'dede narutoyu ızledıkten sonra ıkısı cok garıp geldı one pıece baslamam 15 20 gun surmustu her gun 1 bolum fln ızleyıp sıkılıyodum. Bleach'te olaylar o kadar gaarıp baglanıyorkı bırbırıne sasırıyorsun.
Naruto ıcın acele etme bleach'e devam et narutoya gecersın :)
-----------------------------hoca bu kadar olur yani bence bi 5-6 bölüm daha devam eder ace-luffy velet versiyonları :W
ama o büyük savaşı unutmam ace öldüğünde abim ölmüş gibi üzüldüm a.k :W bleach 60. bölüme geldim olaylar manyaklaştı ve belli ki artık böyle devam eder
saçma sapan bi hollow gelir keser gider olayları bittiği için anime tam sardı tek kötü noktası devam ediyor olması ne zaman biteceği belli değil sanırım op gibi uzatmasalar bari
-
gogılda öyle bleach için wallpaper bakarken bunu gördüm bu sadece bir çalışma mı yoksa böyle bi oluşum kuruldu mu ? çok fazla spoiler vermeden evet yada hayır derseniz iyi olur
-
hocam resım gozukmuyor bende amasımdı ızleyen var ızlemeyen var olaya sonradan dahıl olucak karakterler olabılır resımlere dıkat edın :)
-
emreslmn bunu yazdı:
hocam resım gozukmuyor bende amasımdı ızleyen var ızlemeyen var olaya sonradan dahıl olucak karakterler olabılır resımlere dıkat edın :)
-----------------------------yok hoca alayı 35-40 bölümden sonra var
resimdekileri sayayım
renji - ichigo - ishada - hitsugaya - byukaya :W takım elbiseli böyle ekip havası var bunlarda :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------yok hoca alayı 35-40 bölümden sonra var
resimdekileri sayayım
renji - ichigo - ishada - hitsugaya - byukaya :W takım elbiseli böyle ekip havası var bunlarda :W
-----------------------------bi süre sonra hayvani bir filler bombardımanına tutuyorlar daha sonra 169 ve 210 a kadar sanırım manyak ötesi savaşlar oluyo.daha sonra da tekrardan fillera giriyor.şu an yeni bitmiş olması lazım fillerların.fakat hangisi filler hangısı değil derken soğudum ve devam etmiyorum artık.
spoiler
spoiler
spoiler
zaten aizen öldükten sonra benim için bitmişti(öldü drrken eline aldıktan sonra)
-
mangasını okumadım ama "Spoiler butonu isteriz"
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
aizen oldukten sonra cehennem olayı var elemanın bırı kurosakı ıchıgo senınle hesaplasıcaz dıyor. Sanırım son reigai olaylarında olayı oraya baglıcak o hatun oralardan bıryerlerden olabılır. Shinigami degil anladıgım kadarıyla.
-
öneri alayım . . .
-
Hangı tarz ızlemek ıstıyorsun?
Bu arada arkadaslar fairy tailde olen bı kız vardı unuttum adını sımdı Mirajane'ın kız kardesı.
Olmustu o hatun edorastan sonra tekrar geldı . Basta edorastakının bu dunyaya geldıgını sanmıstım fakat son bolumde bayagı guclenmıssın dıyor erza ona yanı oncekı elemanmıdır bu?
Anlamadım gıttı
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada arkadaslar fairy tailde olen bı kız vardı unuttum adını sımdı Mirajane'ın kız kardesı.
Olmustu o hatun edorastan sonra tekrar geldı . Basta edorastakının bu dunyaya geldıgını sanmıstım fakat son bolumde bayagı guclenmıssın dıyor erza ona yanı oncekı elemanmıdır bu?
Anlamadım gıttı
Şu anda yeni başlayan animelerden yani 1. sezon olabilir ilk 3 bölüm olabilir, başyapıt olacağını düşündüğünüz takip edilmesi gereken gelecek vaadeden çizimi güzel tavsiye anime var mı?