Ankara Da Ucuz Hali Bilen Var Mi?
-
ankara da ogrenciyim. acilen haliya ihtiyacim var. ucuz bulabilecegim bir yer var mi? yerini falan bilen?
-
Ulus gençlik parkının önündeki büyük otoparkın yanından devam ediyorsun...
Cıkrıkcılar yokuşu veya operanın oradaymış die sıhhıyede kızılayda ulusta kime sorsan gösteririler...
Otoparkın çaprazından devam ediosun, 3 tane büyük garip şeklin ve telefoncuların olduğu pazarı göreceksin hemen arkasındada gazi lisesi var...
oraya cıkmadan solun sağından yani otoparkın cevresinden devam ediyorsun... yol bitince sola dönüyorsdun orada zaten mobilyacılar vs var... o sokakda ve o sokağın iç tarafları itfaiye meydanı...
Orada aradığın herşeyin ucuzunu bulurusun...
Hatunsan eğer, tetikte git. düzgün kıyafet giy, adamı sehrin ortasında dağa kaldırırlar orada çünkü :)
itraiye meydanıdır orası... girişi cıkışı coktur denizciler caddesinden vs ama kürtlerin amelelerin yoğunlukta olduğu bir semttir, sen tarif ettiğim şekilde düz git :)
-
cok tesekkur eferim ama itfaiyeyi biliyorum. iki alisverisim oldu ve tiksiniyorum ordan. itfaiye esnafi acaip. son care olarak oraya gidecegim. soyle biraz aile esnafi tarzi kucuk bir dukkan biliyor musunuz? kaliteli olmasina gerek yok.
-
ne boyutta bi şey istiyorsun bilmiyorum ama evden sana bi şeyler ayarlabilirim.taksimi olur ne olur.ulaşımı hal et veriyim.
+
gündüz vakti o kadarda pislik bi yer değil,gidip gayet alışverişini yapabilirsin.ama okuldan 1-2 tiple gitmende fada var.
-
bacım renenin dediği yer sakat... tek gitme derim tek gideceksende bıyık felan çiz... ama sana tavsiyem adıgüzeller diye
mobilya zart zurt satan bi tükkan zinciri war onlar defolu halı satıyor yarı fiyatına... hemde en kaliteli halılar ve işin güzel
tarafı defo halının altında oluyor ve en ileri derecedeki defo el büyüklüğünde bi boya lekesi felan oluyor oda zaten halının
altında kalıyor.. ordan al derim defo dediğime bakma bizim evdeki bütün halılar bunlardan tek defo göremezsin ön
yüzlerinde..
-
adiguzellerin adresini alabilir miyim? bi de 30-40 lirayi gecmez di mi?
-
Bu arada bir öğrenci olarak söylemem gerekirki, hayatının en büyük hatasını o halıyı eve sokarak yaparsın...
Kim temizleyecek lan onu :|
40 milyona halı alacağına 10 milyona 2 tane terlik al.. her gelen terlik giysin herkez rahat etsin...
-
kazımkarabekirin arkasında isktiler civarında hırsızlık pazarı war gece kuruluyor:P sabaha kadar açık bide orayı dene:D
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------kazımkarabekirin arkasında isktiler civarında hırsızlık pazarı war gece kuruluyor:P sabaha kadar açık bide orayı dene:D
-----------------------------O pazar saat 4 civarı kurulup, gün ağarmaya yakın kaldırırlır...
ama hatun gündüz vakti itfaiyeye gitmek istemio sen sabah 4 de hırsız pazarına yolluon :D
-
hatun falan demeyin ya! erkek muhabbeti yapmayin insanin sinirini bozmayin aksam aksam! zaten salakligima geldi erkek diye uye olmadim! adiguzellerin adresi var mi? ya da benzer bir yer. kalitesiz, ucuz hali! ve ikinci el olmasin temizleyemem gercekten. uyduruk ucuz bir sey istiyorum. ondan haber verin!
-
çingenlerden ucuz battaniye al yere ser o zaman :)