Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler Kaçırmasın!
-
Haci senin ogretmeninin ogretmeni bile gelse bişeyler öğrenir reneden. Herkez için söylemem, anormal bir bilgi birikimi var adamda çünkü deneyim var.
Kimi hoca vardır senden 1 hafta ilerdedir anlatırken böyle kitaptan gece okuyup ertesi sabah öğretir.
Kimi vardır adamdan 6 saatte öğrendiğin bilgi ile 2000 tl fazla maaşlı iş bulursun.
Meraktan öğrenmek için biraz pahalı ama IT sektöründe çalışacam diyen varsa şiddetle tavsiye ederim, konu güzel, lab güzel, eğitmen sağlam ve baya eğlenceli olacaktır.
Not: komisyon almıyorum =)
-
Tbtye özel %50 indirim yapmayanları banlıyodunuz. Renenin banlanmasını talep ediyorum! :B
-
Sen gel %20 indirim var hocam...
-
renegadealien bunu yazdı
Sen gel %20 indirim var hocam...
konyada falan böyle etkinlik olursa haber verirsin artık hocam.
-
denemek lazım aslında. orta halli bir networkcü olacaksak. ki temel bilgisayar bilgisinden daha fazlasına sahibim. sanırım portfolyoma eklemek ve tercih edilmek için bir sebep olur. ama ben bilgisayar mühendisi değilim ki amk :D mimarım. ama neden olmasın. ya meraktan ya ya...
-
Lab çok iyi ama eğitmenden şüpheliyim :)
Dışişleri Bakanlığında çalışan arkadaş vardı CCNA için kurs arıyordu arayıp yönlendireyim :)
-
rene iyi eğitim verir. yalnız bu ccna mi olur başka birşey mi olur bilmem. ama verdiğiniz paraya kesin değer.
-
Herşeyi geçin Öğretmen çok sağlam kesinlikle Tavsiye ederim kazanımlarınız büyük olsun boş beleş ezber bilgilerle kafanız dolmasın diyorsanız doğu eğitmen
-
konuyla alakalı en ufak bir fikrim yok ama öyle bir anlatmışsınız ki benim gidesim geldi
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdırenegadealien bunu yazdısaybirs bunu yazdı
ankailetişim'in sahibi misin rene abü yoksa orda çalışan falan mı :D
Yok, Ankaİletişimin sahibi Kazım Hocadır. Kendisi, <abartmıyorum> hayatımda gördüğüm en düzgün ve bilgili insanlardan birisidir. Ben eğitmenim.
wert bunu yazdıeğitim için
nekadar bilgi bilmemiz gerekiyor
sormaya çalıştığım şey
neler bilmemiz lazım bu eğitim almak için
9 Haftalık eğitimde,
Kablo Nedir den başlıyoruz hocam :) Temel bilgisayar bilgisi olan herkez katılabilir, eğitim bittiğinde orta ölçekli bi netwörkü yönetebilecek pozisyona geliyosun.
Ben de geleyim mi ?
;)
Seninle ben pas tutmuşuz. Bizden olsa olsa dinozor olur. Mağara döneminden kalan adamdan ne beklenir. :P