Ankara`Da Laptop Tamiri
-
Asus X550V laptop klavyesi lazım kasasıyla birlikte. Ankarada acilen bulabilecegim bi yer varmidir beyler?
Ayrica kusura bakmayin acil bi konu oldugu icin boyle actim konuyu.
-
Salman bilgisayar var, braz pahalıdır ama. Kolej metrosunun hemen yanında işler kırtasiye var onun üstünde.
-
braveheart bunu yazdı
Salman bilgisayar var, braz pahalıdır ama. Kolej metrosunun hemen yanında işler kırtasiye var onun üstünde.
Hocam zor bulunan bi klavye bu. Aradim onlardada yokmus.
Uppp
-
Hocam garantisi bitmeden gettirtiriemiyorlarmis numarasini pm olarak atiyorum
-
Upppp.
Hala bulamadim,
Klavye varsa sehir disindan kargo ile gonderilsede olur.
-
ptesi öğrenir erkenden bildiririm hocam.
ayrıca istanbuldan biliminum tarzda adamdan mazleme alma kol gibi sokarlar, kırık gelir bişiy olur.. 2. eli 0 gibi yedirenler olur sonra başına belayı alma.
-
Amd-x bunu yazdı
ayrıca istanbuldan biliminum tarzda adamdan mazleme alma kol gibi sokarlar, kırık gelir bişiy olur.. 2. eli 0 gibi yedirenler olur sonra başına belayı alma.
Tamamdır hocam haber bekliyorum.
Tekrardan up
-
konu ile alakasız ama Sony viao sarj soket sorununu ankarada nereye yaptırabilirim?
-
swordfıshe mesaj atıyorsun kargo bılgıerını alıyorsun yolluyorsun bu ıs bu kadar kolayken nedn kendını yoruyorsun montajına kadar ıtına ıle yapıyor oyle gecırme ıtıkleme kaykınma falanda yok neyse o fıyat pm at bekleme ;)
-
Pc-ErrOr bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
Tamamdır hocam haber bekliyorum.
Tekrardan up
Simdi arkadasla konustum. Klavye var fakat kasa yok diyor. Kasa kiriksa orjinali gibi yapariz diyor. Ne dersin?
-
h2run bunu yazdı
konu ile alakasız ama Sony viao sarj soket sorununu ankarada nereye yaptırabilirim?
Tam sorun ne? Power girisimi sorunlu? Cok var yaptircak yer