Ankaralı Müridler?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Yarın ankaradayım la
-----------------------------ne kadar daha burdasın ? gitmeden bişiler yapak o zaman :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Yarın ankaradayım la
-----------------------------ne kadar daha burdasın ? gitmeden bişiler yapak o zaman :D
-----------------------------salı çarşamba galiba haberleşelim :d
-
Şimdi biz sabah 8 hızlı trenine bindik diyelim 9.30-10 civarı ulus tren garında indik. Kaç saat sürcek bizim kızılaya yürümemiz google mapsde bi yakalasam güzargahı daha da kaybolmam gerçi :D
-
manhyak tamamdır. evde otur otur canm sıkılıyo amk. takılırız :)
Ephesus hocam biz yayıla yayıla sallana sallana yarım saatte yürüyorduk.
gardan çıkıyorsun şimdi. arkana garı alıyorsun. sağ tarafa bi dönüosun yolu görüosun yürüyorsun :) kafanı sola çevirdiğinide gençlik parkını görüyorsun devam ediyorsun. 1.değil 2.den tekrar sağa dönüyorsun sonra ver elini sıhhıye kızılay kime sorsan gösterir.
-
beyler tam kırmızı yere gitmemiz lazım şimdi buldum, ( burası kızılay değilse k.bakmayın arkadaş öyle demişti.) şimdi tam buraya gitcez tekrar anlatın kusura bakmayın :D
-
Tren normalde ikinci peronda bırakır. Herkes birinci perona çıkar sen onlara uyma :D Ordan birini çevir ve "Maltepe yer altı çarşısına nasıl giderim ?" de. Sana tarif edecektir. Dümdüz yürüyeceksin zaten çarşının sonuna kadar. Çarşının bittiği yerden yukarı çıkacaksın. Tam gözümün önüne getiremedim ama çıktıktan sonra ya sağda ya da solda Maltepe Ankaray istasyonu vardır. Gişeden EGO kartını alıp Kızılay yönüne iniyorsun. Maltepe'den bindiğin zaman 2 durak sonra Kızılay'da olursun. Zaten oraya geldiğin zaman anlarsın. İğne atsan yere düşmez. Bütün tren bir anda boşalır. Yürüyen merdivenlerden yukarı çıkacaksın ve "Bakanlık Yönü"nden çıkacaksın. YKM çıkışını sorarsan ordan birine gösterir.
-
Garı da, gençlik parkınıda , fakülteyide gördüm beyler tamamdır yarın kaybolmam artık :D Saygılar, sağolsun herkes :D
-
Ephesus bunu yazdı:
beyler tam kırmızı yere gitmemiz lazım şimdi buldum, ( burası kızılay değilse k.bakmayın arkadaş öyle demişti.) şimdi tam buraya gitcez tekrar anlatın kusura bakmayın :D
-----------------------------senin çıktıgın yer gençlik parkı yanı hocam.
ordan sonra senin iç dünyana kalmış ister kısayoldan git ister dolan git :))
-
manhyak bunu yazdı:
Yarın ankaradayım la
-----------------------------ankarada antalyada'ki gibi tatil vakkan gibi olmasın hocam aman dikkat et kendine :D
-
Haritayı bulduk ya azıttık fakülteden sonra anıtkabire yürüyelim bi ziyaret edelim diyoruz, yol üstünde roma hamamı falan var ooo baya iyi baya iyi ..ajksldf :D