Ankaralılar ( Konsolosluğa Ulaşım Sorusu )
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ankaralilar-Eryamana-Ulasim-Sorusu-137334/ Vol.2 :)
28i sabahı büyük bi grupla yani 10-15-20 kadar kişi aştide ineceğiz.
Sanırım kızılaydaymış, hızlıca Amerika konsolosluğuna gitmemiz gerekiyor. Hangi yolu izlemeliyiz?
Metroyla kızılaya kadar götürürüm grubu. Sonrasında ne yapacağım?
-
yanlız yukarı doğru yardırın derken baya bi yukarı yanlız :D
dikmenin bayırıyla aynı özellikleri taşıyor :D
bildiğim kadarı ile 413 dü oraya giden. tabi dünya konsolosluk var. köşedeydi sanırım abd nin ki. düz gidiyo ama köşede kalıyo zaten o yolun devamı köşke çıkıyodu sanırım.
-
Biliyorum sanırım orayı dicemde emin değilim ya. Du bakalım.
Kesin öğrenip birisi tarif edebilir mi?
-
O konsoloslukların olduğu yeri diyorsunuzda, Amerikan konsolosluğu da orda mı kesin? Ordaysa ben Kızılay'dan yürüyerek gidip geliyordum oraya. Kızılay'dan kaptırıp dümdüz yukarı çıkıcan işte, yol üzerinde TDK binası falan var. Sora sora gidersin, kolay.
-
aştiden metroya biniceniz kızılayda iniceniz.. kızılayda metrodan çıkınca, güvenparktan yukarı dooooru çıkıcanız.. ( yukarı dediğimm, herhangi birine tunalı tarafı nere diye sorun o taraf yukarı dpru olur.. ) 15-20 dakika yuakrı doğru yürüyün, meclis felan sağınızda alıcak şekilde yürümeye devam edin.. toplamda 15-20 dakika yürüseniz görürsünüz zaten sağ tarafta
edüt: pm den yaz hocam bişi olursa no mu vereyim ararsınız
-
edit : o tarihte ankarada olmadığım aklıma geldi. 15 dk yürüme mesafesi hocam kızlaya
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------
edit : o tarihte ankarada olmadığım aklıma geldi. 15 dk yürüme mesafesi hocam kızlaya
-----------------------------tam da sevinmiştim :P Sora sora bulabilir miyiz? ankaralılara yol sormayın diye bi yazı okumuştum da.
-
Noneyim bunu yazdı:
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------tam da sevinmiştim :P Sora sora bulabilir miyiz? ankaralılara yol sormayın diye bi yazı okumuştum da.
-----------------------------aslında aynen öyle bir durumda var. min 4 kişiye sor ortalamasını al :D
seni israil konsolosluğuna gönderebilme ihtimalleri yüksek :D
-
metrodan çıkıyorsun, milli piyango binasının oldugu büyük cadde var o caddeden sıhhıyenin tersi yönüne gidiosun,yaklaşık 10 dk yürüdükten sonra kime sorsan gösterir, sağ tarafta kalıyor, heryeri kameralı çitleri siyahlarla kaplanmış büyük bi yer görünce de anlarsıneğer bulamazsan orda büfeler falan var onlara sor
-
-
15 20 kişi topluca yürümeyin o büyükelçiliğe, bir önceki kavşakta çevirirler benden söylemesi. Kale gibi korunan bir yer, hatta şimdiden haberleri de olmuştur..