Anonim Kalkmak İçin Vpn Mi Yoksa Tor Mu Daha Güvenli?
-
Nordvpn gibi ücretli vpn'leri baya övmüşler ama parayla güvenlik sağlayan aynı şekilde bilgileri de verir diye düşünüyorum. Bazıları da Tor öneriyor.
Bunlardan hangisi daha güvenilirdir ve ek olarak mobil cihazdan ya da pc'den girmek gibi hangi ayrıntılara dikkat edilmelidir?
-
Hiçbirine güvenmiyorum yabancı kaynaklarda Avast antivirüs programının bile milletin bilgilerini sattığı ortaya çıktı bu zamanda en çok para edenlerden biri data satmak, reklamcısı da, yapay zeka ile uğraşana da vs. data lazım yine de vpn kullanmak istersen bence kendi vpn ni kur renenin dökümanı vardı kendi vpn sunucunu oluşturmak için bir ara ücretsiz vpn kullandım bilgisayarıma aşırı şekilde virüs bulaştı normalde kolay kolay her bulduğuna tıklayıp virüs bulaştıran birisi değilim sonuç olarak benim görüşüm en sağlıklısı kendi vpn sunucunu kurmak
-
nasıl bir suç işleyeceksin onu söyle ona göre önerelim hocam
-
aynen suçun boyutunu söyle en kötü yörüngeye yeni bir being oturturuz :-)
-
Öyle bir dünya kalmadı.
-
Offshore remote desktop :)
-
Vpn + tor
-
yapacagın işleme baglı facebook hesap acıp saga sola sallıcam dersen ayrı, twitter dersen ayrı, site ye saldırcam dersen ayrı yapacagın işi anlat ona göre kolay yol gösterelim.
-
Mobbing yapan ve çevresindeki insanlara türlü eziyetler yapan birini deşifre edeceğim. Bir siteye video yüklemek gibi.
-
affetmez bunu yazdı
Mobbing yapan ve çevresindeki insanlara türlü eziyetler yapan birini deşifre edeceğim. Bir siteye video yüklemek gibi.
vpn e para verme bunun için, git wifi ı olan bi kafeye, ordan at videonu. vpn parasıyla da çay içersin
-
Tor güvenli olmasa, devlet Tor ağını yasaklamazdı diye düşünüyorum.(Tor yasaktı hâlâ yasak sanırım) VPN ile tor a bağlanırsın. Ama o kadar korkuyorsan cihazın mac adresinden de bulurlar belki, kullanmadığın bi cihazla at. Derin Devlet sırrı mı sanki.