folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Anonim Kalkmak İçin Vpn Mi Yoksa Tor Mu Daha Güvenli?

Anonim Kalkmak İçin Vpn Mi Yoksa Tor Mu Daha Güvenli?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Nordvpn gibi ücretli vpn'leri baya övmüşler ama parayla güvenlik sağlayan aynı şekilde bilgileri de verir diye düşünüyorum. Bazıları da Tor öneriyor.

Bunlardan hangisi daha güvenilirdir ve ek olarak mobil cihazdan ya da pc'den girmek gibi hangi ayrıntılara dikkat edilmelidir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Hiçbirine güvenmiyorum yabancı kaynaklarda Avast antivirüs programının bile milletin bilgilerini sattığı ortaya çıktı bu zamanda en çok para edenlerden biri data satmak, reklamcısı da, yapay zeka ile uğraşana da vs. data lazım yine de vpn kullanmak istersen bence kendi vpn ni kur renenin dökümanı vardı kendi vpn sunucunu oluşturmak için bir ara ücretsiz vpn kullandım bilgisayarıma aşırı şekilde virüs bulaştı normalde kolay kolay her bulduğuna tıklayıp virüs bulaştıran birisi değilim sonuç olarak benim görüşüm en sağlıklısı kendi vpn sunucunu kurmak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

nasıl bir suç işleyeceksin onu söyle ona göre önerelim hocam

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

aynen suçun boyutunu söyle en kötü yörüngeye yeni bir being oturturuz :-)

Arayan yok, Soranı skim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öyle bir dünya kalmadı. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Offshore remote desktop :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Vpn + tor  

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

yapacagın işleme baglı facebook hesap acıp saga sola sallıcam dersen ayrı, twitter dersen ayrı, site ye saldırcam dersen ayrı yapacagın işi anlat ona göre kolay yol gösterelim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Mobbing yapan ve çevresindeki insanlara türlü eziyetler yapan birini deşifre edeceğim. Bir siteye video yüklemek gibi. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    affetmez bunu yazdı

Mobbing yapan ve çevresindeki insanlara türlü eziyetler yapan birini deşifre edeceğim. Bir siteye video yüklemek gibi. 

vpn e para verme bunun için, git wifi ı olan bi kafeye, ordan at videonu. vpn parasıyla da çay içersin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Tor güvenli olmasa, devlet Tor ağını yasaklamazdı diye düşünüyorum.(Tor yasaktı hâlâ yasak sanırım) VPN ile tor a bağlanırsın. Ama o kadar korkuyorsan cihazın mac adresinden de bulurlar belki, kullanmadığın bi cihazla at. Derin Devlet sırrı mı sanki.

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 12071 Toplam Mesaj: 12
vpn tor