folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bence bu "amerika istediciler"'in Skylops'a Ashtar kumandanlığına inananlardan farkı yok.

http://www.tahribat.com/Forum-Illuminati-Ile-Ilgili-Daha-Once-Arastirma-Yapanlar-163669/3/#1936873

Fatih tarafından 26/Ağu/12 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    LasTMohicaN bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Esadı destekleyenler de desteklemeyenler de bir oyunun içindeler. Bu kadarını diyorum.

aynen, iki ucu boklu değnek..

malum şahıslar işini şansa bırakmaz. öyle bir plan yaparlar ki bu plana karşı da çıksan destek de versen oyuna gelirsin. ne evet diyebilirsin ne hayır diyebilirsin. görenler de seni oynak zanneder bişey bilmiyor zanneder. taraf seçmeye zorlanırsın. zamanla sıradanlaşırsın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

suriye, iran, rusya, küba, kuzey kore... inşallah hepsini s.ker bu korkudan tir tir titrediğiniz, her kötülüğün başı gördüğünüz amerika. komünizmi zaten domalttı ya neyse....

Hocam afedersin ama bu yazınla ne kadar sığ düşündüğünü belirtiyorsun.

Dibindeki kübaya birşey yapamayan, ya da boşver kübayı Çin gibi bir devletin şuan dünya sahnesinde özellikle ekonomi olarak bulunduğu konum düşünülürse amerikanın domaltmaya daha çok zamanı var.

Hatta şuan amerikayı çin mallarının istila ettiğini düşünürsek durum tersine işliyor gibi gözüküyor bence.

Hangi sistemin galip geldiği bence halen daha belirsiz, çünkü ne komunizm nihai hedefine ulaştırılabilmiş ne da emperyalizm tam oturmuş durumda.Aslında emperyalizm sonuna yaklaşmaya başladı, misal amerikada şuan emperyalizmden doğan zengin/fakir arasındaki uçurum farklı yerlerde tüketecek kaynak arayışına itti. Ama adamlar emperyalizme o kadar yürekten inanıyor ki obama sağlık reformu şeklinde herkese sağlık sigortası gibi yenilikler getirmekten bahsedince millet sokaklara çıkıp rusya olmak istemiyoruz, komunizme hayır gibi sloganlar attı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

M. Kemal Atatürk'ün ileri görüşlülüğü Açıkça Ortada :

"Bir gün, cihan harbinden sonra ortadoğu'da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve kurtuluş savaşında yedi düvele haddini bildiren türk halkı onların da hakkından gelecektir.."

(Atatürk'ün 1923 yılında Amerikalı gazeteci Isaac F. Marcosson'la yaptığı röpörtajdan alıntıdır)

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 01:52 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Olan da biten de her türlü bize dokunur,Esad ya da başkası,daha düne kadar pkkyı topraklarında saklayan Esad'a şimdi destek; komik...

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

esad ve ailesi yıllarca öcalanı sakladı. esadı destekleyeceklermiş.  bu kadar öküz olunur yani.  hükümet esadla papaz ya ne olursa olsun muhalefet yapacaklar. 

Hacı adama sorarlar yıllarca öcalanı sakladı da neden başbakan Esad benim kardeşimdir dedi? Sen başbakana bir şey mi demek istiyorsun?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı

Anlamıştım zaten, önce teröristlere misafir oldular sonra da PKK destekçisi Esad'ın götünü yalıyorlar. Laiklik politikası daha başarılıydı yeminle.

Hoca aka ak göte göt demek lazım, sınırda mahkeme kurdurup barış güvercinleri uçuranların da kimin götünü yaladığını sormak lazım. Esad konusu muamma onları iktidara getiren kesim de belli, kim olursa olsun yeni gelecek olan daha iyi olmayacak.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı

Anlamıştım zaten, önce teröristlere misafir oldular sonra da PKK destekçisi Esad'ın götünü yalıyorlar. Laiklik politikası daha başarılıydı yeminle.

Aynen Öyle...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=yxzqujslySE&feature=share

bu toplantıdaki insanlarımız emperyalizme karşı direnişte olan insanlarımız...

içimizdeki bazı takiyyeci abd li müslümanlar ise haçlı ordusunun müslümanlarıdır. onlar amerika istedi diye abd botunu giyen müslümanlardır. onların vatanı yoktur. amerika için kan dökerler onların inancı abd dir. onların inancı paradır. içimden geçenleri söylemek istedim. yaşasın esad kahrolsun amerika kahrolsun emperyalizm.

saygılarımla.

Ben böyle saçma sapan bir şey görmedim hacı :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

suriye, iran, rusya, küba, kuzey kore... inşallah hepsini s.ker bu korkudan tir tir titrediğiniz, her kötülüğün başı gördüğünüz amerika. komünizmi zaten domalttı ya neyse....

evet hocam haklısın, ırakta 1.500.000 civarında sünniyi katledip kayıtlı olarak 30.000 civarında sünni müslüman kadını kadını hapishanelere doldurup domalta domalta sikmişti bu amerikalılar, allahtan duamız bu gibi olayların hiç olmaması, ileride bir gün böyle tehlikelerle karşı karşıya gelirsek bunlar sizin gibilere nasip olurken bize dokunmadan teğet geçmesidir.

Toplam Hit: 7273 Toplam Mesaj: 66