Antalya Garajdan Laraya Gitmek ?
-
Otobüse binecek olursan diye otogardan Antalya kart al 10 lira yüklet. Almıyor ibneler diğer türlü.
Tam okumadıydım yazmışlar zaten
1049 tarafından 25/Ağu/16 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam birine bilet parasını ver senin yerine basar.10 tele vermene gerek kalmaz :))
-
Yeni konu açmayayım. Antalya otogardan Çamyuva'ya direkt araç var midir yoksa önce Kemer'e mi gitmem gerekir ve nasıl ?
-
Eğer Manavgat tarafından geliyorsan Havaalanı kavşağında in orda taksiler var 5-10 liraya atıverirler seni laraya .)
-
Tayga bunu yazdı
Eğer Manavgat tarafından geliyorsan Havaalanı kavşağında in orda taksiler var 5-10 liraya atıverirler seni laraya .)
Ben İstanbul, nişanlım Ankara'dan gelecek. O nedenle Antalya otogarinda bulusmamiz oradan devam ertmemiz gerekiyor.
-
2011 öncesi kayıt olan muridleri güvenlik amaçlı antalyada karşılamıyoruz.
son zamanlarda artan terör olaylarından sonra murid güvenliği açısından yeni kayıt olan muridlere fiziki yardım edemiyoruz.
denediğiniz için teşekkürler.
şaka amk. profilden ara yol göstereyim.
-
Bu arada geçen gittiğimde öğrendim anlaşmalı bankların kredi kartının temassız özelliği ile otobüslere binilebiliyormuş :) Kredi kartınız var ise binebilirsiniz.
-
engin01288 bunu yazdı
Bu arada geçen gittiğimde öğrendim anlaşmalı bankların kredi kartının temassız özelliği ile otobüslere binilebiliyormuş :) Kredi kartınız var ise binebilirsiniz.
kartı kopyalayıp kaymasınlar hocam :D
-
Vac bunu yazdıengin01288 bunu yazdı
kartı kopyalayıp kaymasınlar hocam :D
Validatöre direk okutuluyor. Sanıyorum temassız kartlar o şekilde kopyalanamıyordu.
-
otogarın orda oturuyorum antalyada, 600 e bin muratpaşa çarşıda in ordan kl08 e bin larada inersin tertemiz