folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya'da Yaşanırmı ?

Antalya'da Yaşanırmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o nem adamı bitirio 30 yaşına geldiğinde aynaya bak 40-45 gibi görüncen gelişmiş bilmemne diolar antalya gelişmişse ankara türkiye dışında biyer olması lazım.bilgisayar işinde yapacağın işi söyliyim otel otomasyon programları var bunlardan birine girmeyi dene odeon-sentez gibi hem otelleri gezersin hemde çalışırsın felan güzel iş ama o sıcaklık yüzünden muhasebe şefiydim seneye müdür olma şansım vardı ordaki kariyerimi bitirdim resmen ...

Hocam bilgilerindn faydalanacam ve otel otomasyon sistemleri aslında benim açımdan çok iyi  başka tatil beldeleri de olabilir ama ben nedense sadece aklımda Antalya var diğer tatil yerleri nasıl acaba Bodrum tecrübem oldu  ama beni tatmin edecek kadar iş yok gibi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

üste para verseler seni türkiyenın en güzel yerine göürelim en güzel işi verelim deseler de gitmem antalya bi başka bi şehir diger illerde de kaldım ama burada yasamaya basladınmı farkı bir yerde kalmak zor biraz ortamlar eglenceler hayat bi baska iş konusuna gelince antalya dedinmı trizm gelir trizmde calısırda işini bilirsen jkazanırsında ben trizm işindeyim fotoğrafcılık yapıyorum mesela günlük ortalamam 50 euro ve üstüdür eleman olarak calısıyorm ama iyi kazanıyorum şükür ama kötü yanı ne diyecek olursan burada kazanılan paranın bi berekei olmuyor geldigi gibi gidiyor yaşadıgın yanına kar kalıyor kıssadan hisse olay budur

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

hocam o nem adamı bitirio 30 yaşına geldiğinde aynaya bak 40-45 gibi görüncen gelişmiş bilmemne diolar antalya gelişmişse ankara türkiye dışında biyer olması lazım.bilgisayar işinde yapacağın işi söyliyim otel otomasyon programları var bunlardan birine girmeyi dene odeon-sentez gibi hem otelleri gezersin hemde çalışırsın felan güzel iş ama o sıcaklık yüzünden muhasebe şefiydim seneye müdür olma şansım vardı ordaki kariyerimi bitirdim resmen ...

ben ne gelişmiş iller gördüm antalyanın kepezaltı kadar yerler. merak etme hocam sen. antalya türkiyenin ilk 5 inde ;) tabiki bir ankara istanbul izmir ile karşılaştırılamaz ama antalya geniş bir tatil bölgesine sahip oldugu için yatırımlar genelde hep merkezden uzak yerlerde. git bir beleğe yada alanyaya aynı antalya gibi. oralarda senin ankarana 5 basar ;)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

1993 den beri antalyada yasıyorum bilgisayar sektoru demişssin ama kardes o iş biraz yas acıkcası problem yasama ihtimalin var ancak ilk geldiğinde bence gir bi bilgisayarcıda calıs sektor durumunu ogren ondan sonra karar ver bide mumkunse sana tavsiye yazılım uzerine dur cunku antalyada donanımda 3-4 firma bu işi goturuo dier arkadaslarda cubukdaki balı tuketiyor onun haricinde memleketimin tek yasanacak yeridir antalya evde cok bunaldıgında 2 km yuru direk denizdesin tabi yasadıgın evin konumu ile dogru orantılı ayrıca ev fiyatlarıda cok pahalı değldir sahbinden gittigidiyordan arastırırsan sana yardımcı olur bu siteler olmadı cık 2 sokak gez direk ev bulursun sanırım burda arkadasın akraban bişeyin var 1 hafta kadar kısa surede ev bulman kolay ayrıca o gosterilen evin fiyatı bana pahalı geldi daha sehire yakın yerde fiyatlar 400 lira dediğim gibi arastır sonra pişman olma ayrıca ekmek yediğin yer memleketin kesinlikle bole atılımcı olan arkadasları seviorum :)

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Unıversıte ıcınde gıdılmez mı hocalar Antalya'ya ?

Bu konuda aydınlatırsanız sevınırım...sımdıden saolun...

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

ben seni aydınlatim pm ye bak

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

ben seni aydınlatim pm ye bak

yok dostum pm açıklayıcı olmamış :)

sen git Mx0TBT adlı kısıye pm at,ılk onu aydıtlat sonra gel ben senı tekrar aydınlatırım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

Hocam bilgilerindn faydalanacam ve otel otomasyon sistemleri aslında benim açımdan çok iyi  başka tatil beldeleri de olabilir ama ben nedense sadece aklımda Antalya var diğer tatil yerleri nasıl acaba Bodrum tecrübem oldu  ama beni tatmin edecek kadar iş yok gibi

yok hoca sen bu işi yapcaksan sadece antalyada yapabilirsin dediğim gibi ama ilk önce bu işe gir yoksa biliosun bilgisayarcı kaynıo ortalık

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Amma Antalyalı Çıktı Lem :)

Bende Antalyada Oturuyorum 7-8 Senedir Çok Güzel Bir şehir Hele Paran Varsa,

Kışları Bol bol Yağmurlu Yazları Gavur Amı Gibidir.

Yabancı Dilin Varsa Burda Hayatta Aç Kalmazsın.

Sadece İngilizceyle Yapacagın En Kötü yer Resepsiyon.

Örnekköy'de Siteler Var 2+1 - 1+1 200 İle 350 Arasında Gider Bu fiyatlar

Söylediğim Siteler Denize Sıfır Veya 100 Metre Mesafede Bende

Larada Kalıyorum 4+1 Ev 500 Ytl Kira dubLex.

Ayrıntılı Bilgi İçin Pm Me.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

Amma Antalyalı Çıktı Lem :)

Bende Antalyada Oturuyorum 7-8 Senedir Çok Güzel Bir şehir Hele Paran Varsa,

Kışları Bol bol Yağmurlu Yazları Gavur Amı Gibidir.

Yabancı Dilin Varsa Burda Hayatta Aç Kalmazsın.

Sadece İngilizceyle Yapacagın En Kötü yer Resepsiyon.

Örnekköy'de Siteler Var 2+1 - 1+1 200 İle 350 Arasında Gider Bu fiyatlar

Söylediğim Siteler Denize Sıfır Veya 100 Metre Mesafede Bende

Larada Kalıyorum 4+1 Ev 500 Ytl Kira dubLex.

Ayrıntılı Bilgi İçin Pm Me.

Ev kiraları bu derece ucuzu mu :o ?

wahy be...Giresunda bıle 350 den baslıyo mınımum!

Bu arada dedııgn yerler unıversıteye yakın mı? 

Toplam Hit: 9535 Toplam Mesaj: 47