Antalyalı Müritler ? (Kimler Var Antalyalı)
-
ben acacaktım benden once davranmıssın lan xursi :D
-
Aynen Antalya'dayım.
-
evet antalyalıyız :)
son 3-4 günüm kısın antalyada bulamazsınız beni üni izmirde
kısın izmirli yazın antalyalıyım :P
-
bnde antalyalıyım bişiler yapmak isterseniz pm ile iletişime geçelim:D:D:D
-
Arkadaslar bu aralar Antalyadayım.Bir iftar organizasyonu yapmak isterim.Adam gibi bir yerde düzgün bir yemek yiyelim.Burada Çakırlar tarafında super mangalcılar var.Oralarda olabilir.Biraz pahalı olabilir.Bu bakımdan ben bir kaç kişinin sponsorlugunu alırım ve masrafların önemli bir kısmını karşılarım sorun degil.Ayaküstü muhabbete karşıyım.yakında istanbula dönebilirim.Birkaç hafta içinde organizasyon olursa iyi olur.
-
Kaç senedir Tahribat'tayım Antalya'lı bu kadar kişinin olduğunu bilmezdim.
İlginç.
-
istanbulman bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bu aralar Antalyadayım.Bir iftar organizasyonu yapmak isterim.Adam gibi bir yerde düzgün bir yemek yiyelim.Burada Çakırlar tarafında super mangalcılar var.Oralarda olabilir.Biraz pahalı olabilir.Bu bakımdan ben bir kaç kişinin sponsorlugunu alırım ve masrafların önemli bir kısmını karşılarım sorun degil.Ayaküstü muhabbete karşıyım.yakında istanbula dönebilirim.Birkaç hafta içinde organizasyon olursa iyi olur.
-----------------------------hoca cakırlarda bu kadar kişinin 200den aşşağı cıkabilceni düşünüomusun sen? :)
antalyada kesfetmeyen müridlere sölüorum yüzüncüyıldan güllüğe inerken solda milli egemenliğe dönülen yerde(köşede erol döviz var) ALİ HAYDAR adında bir ocakbası vardır kücük bir dükkandır tiki barındırmaz ama yaptıgı adanaya üstüne tanımam allahına kurban olurum,ucuzdur göte kacmaz antalyada baska öle yerde adana yiyemezsiniz ustası ayhan ustadır her derde devadır :D
-
Ben düzgün bir yer olsun istedim.Problem degil.Olmazsa Çaltıcak gibi yerlerde piknik yapılabilir.Küçük bir dükkanda kaç kişi olur ki?Bir sayı ortaya çıktıktan sonra yer konusmak lazım.3-4 kişi olursa istediğiniz yere gidelim.Amma velakin 8-10 kişi olursa onu bilmem.
-
Ben de antalyalıyım dostlar.Antalyada dokuma semtinde yaşıyorum.böyle bir kordineli bir kaynaşma olursa seve seve elimden geleni yaparım.
-
ben de