Antivirüs Önerisi - Kis 2014
-
kaspersky'ı chip den aldıgımız zaman serial'i mail adresine yolluyor yanlisim yk dimi ?
-
Trend Micro Titanium Antivirus yada trend Micro internet security. .
-
bu Pure 2.0 illa o siteden mi indirmemiz lazım bilen arkadaslar varmı bana yolladiqi serial ile istedigi serial farklı ben baska siteden indirmistim...
-
avg akar :D youtubeda aratinca 2018e kadar keyleride beles
-
şimdilik kis 2013 ile yola devam et.. ilerde 2014 sürümünü kurarsın şuanda bu sürümün keylerinde sıkıntı var. 2013 sürümü için key konusuna gelince daha önceki konularda paylaştığım son keyleri girebilirsin kara listeye girerse key konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum..
-
Avast
-
essan bunu yazdı
şimdilik kis 2013 ile yola devam et.. ilerde 2014 sürümünü kurarsın şuanda bu sürümün keylerinde sıkıntı var. 2013 sürümü için key konusuna gelince daha önceki konularda paylaştığım son keyleri girebilirsin kara listeye girerse key konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum..
bana yolladigi 10 haneli kaspersky istedigi 16 haneli sıkıntı o
-
kaspersky internet security 2012-2013 sürümü için 20 aralık güncel keyler..
http://s3.dosya.tc/server15/h4zYLR/kis2012-2013key20aral_k2013g_ncel.rar.html
-
BeyinAdam bunu yazdı
avira
Bağımsız antivirüs testlerine göre ilk üçe giren anti virüslerdendir avira. Ücretsizse tek geçerim. Ücretlide kaspersky derim daha sonra avira derim.
-
CooLSTuFF bunu yazdıbu Pure 2.0 illa o siteden mi indirmemiz lazım bilen arkadaslar varmı bana yolladiqi serial ile istedigi serial farklı ben baska siteden indirmistim...
bu 3 euro olan pure 2.0 chip edition . yani normal pure değil. sadece siteden 2.5gb lık bir dosya var(cd nin tamamı galiba) onu indirerek oluyor. Burda karşına 3 önemli sorun çıkacak
1-pure türkçe değil. büyük ihtimalle almanca gelir. sen yapsan yapsan bunu ingilizce yapabilirsin ancak türkçe yapamazsın.
2-türkiyede indireceğin pure 2.0 a aynı şifreyi girersen hata verir. yani aynı şifre ile türkiyedeki pure 2.0 kullanamazsın.
3-bilindiği gibi pure 2.0 windows 8 ile uyumsuz. bu nedenle windows 8 de kullanamazsın.
Eğer Türkçe olsun diyorsan hepsiburada.com dan alabilirsin. 36 lira (http://www.hepsiburada.com/liste/kaspersky-pure-20-1-kullanici-1-yil-internet-security-aile-korumasi/productDetails.aspx?productId=by40634&categoryId=60000207&SKU=BY40634&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dby40634%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dpure%26fh_refview%3dsearch)
Ayrıca yorumlar kısmına baktığım zaman bir kullanıcı pure 3.0 da kullanılabiliyor yazmış. Eğer öyle ise güzel.
Edit: pure 3 deneme amaçlı bilgisayara kurmuştum. Bilgisayar acayip kasmıştı.(i7 8gb 120gb ssd) Tekrar sildim ve kaspersky internet security kurum. Bilgisayar kendine geldi.