Antivirus Tavsiyesi?
-
hocam 2009 yılının en başarılı antivirüsü norton 2009 du. sisteme fazla yük bindirmediği söyleniyordu ama denemedim. ben panda internet security kullanıyorum ve gayet memnunum. tavsiye ederim.
-
bir kere nod32 tırt kaspersky desen manyak sistemi sömürüyor avast 5.0 free var gerçekten güzel birde son bomba olarak avira 10 sürümleri 23 martta çıkıyor şuan için avast free 5.0 ile takılıyorum avira çıksın hemen aviraya geçiş yapıcam.
-
Bende AntiVirüs Programı Kullanmıyorum Daha Rahatım Herkeze Tavsiye Ederim Çok Mutluyum Yaşasın Hürriyet.!
Edit: Herkez Açıklamıs Gaza Geldim :D
-
P4 3.00 GHZ HT
1280 MB DDR400 ram
80 GB PATA HDD
Win Xp
-------------------------------
Bu sisteme güzel bir güvenlik paketi önerebilirmisiniz? (örn: eset+ comodo firewall gibi)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
bir kere nod32 tırt kaspersky desen manyak sistemi sömürüyor avast 5.0 free var gerçekten güzel birde son bomba olarak avira 10 sürümleri 23 martta çıkıyor şuan için avast free 5.0 ile takılıyorum avira çıksın hemen aviraya geçiş yapıcam.
-----------------------------Adam Ne Dediyse Yap O Bir Güvenlik Delisi Şaşma Onun Dediklerinden :D
-
en güzeli antivirüs kullanmamak. o ne öle pcde fazlalık işlemciyi yormaktan başka bişey değil. temiz bi format herşeyi kurduktan sonra al imajını. sonra bak keyfine. çökmeye mi başladı sistem. imajı geri atmak 4 dk. 4 dk da herşey hazır ve temiz. acronis kullanıyom ben onun içim konuşuyom. ve imajım cd de değil d: sürücüsünde.
antivirüs 4 dk da temizleyebilir mi makinanı. güvenilir biçimde...
edit:
3 senedir aynı imajı kullanıyorum. sadece msn'i güncelliyom. başka bi uğraşta yok
-
ajan1111 bunu yazdı:
en güzeli antivirüs kullanmamak. o ne öle pcde fazlalık işlemciyi yormaktan başka bişey değil. temiz bi format herşeyi kurduktan sonra al imajını. sonra bak keyfine. çökmeye mi başladı sistem. imajı geri atmak 4 dk. 4 dk da herşey hazır ve temiz. acronis kullanıyom ben onun içim konuşuyom. ve imajım cd de değil d: sürücüsünde.
-----------------------------kredi kartı girişlerini acronisin yedekleri koruyacak mı hocam?
-
baris_ekin bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------kredi kartı girişlerini acronisin yedekleri koruyacak mı hocam?
-----------------------------antivirüsün koruduğunu mu sanıyorsun?
benim düşüncem temiz bir pc daha güvenilirdir. sistemde hiçbişeyin olmadığını biliyorsun. virüsün bulaştığını hissettin veya anladın. antivirüsşe tarattın. bişey bulamadın. ne yapacan?
-
ajan1111 bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------antivirüsün koruduğunu mu sanıyorsun?
benim düşüncem temiz bir pc daha güvenilirdir. sistemde hiçbişeyin olmadığını biliyorsun. virüsün bulaştığını hissettin veya anladın. antivirüsşe tarattın. bişey bulamadın. ne yapacan?
-----------------------------hocam o yüzden yanına firewall yazdım örnek olarak.
-
Avira Free Edition. Çok ötüyor dersen kurarken seçenek sunuyor hryustic fln onu yukarı çek :)