Aöf Kayıt Yenileme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Aöf Kayıt Yenileme Başladı

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı

Evet kayıt yenileme başladı peki bunu nasıl yapıyoruz ilk defa yapacamda ben bankaya parayı yatırıp aöf bursunamı gidecez yoksa internetden mi kayıt yapacaz.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Evet kayıt yenileme başladı peki bunu nasıl yapıyoruz ilk defa yapacamda ben bankaya parayı yatırıp aöf bursunamı gidecez yoksa internetden mi kayıt yapacaz.

Bu sene kayıt olduysan ders-ekle sil yapmayacaksın. Otomatik olarak sana dersler seçilmiş halde gelecek. Bankaya gidip parayı yatıracaksın, gidip kitaplarını alacaksın. Başka bir şeye lüzum yok.

Ama AÖF'e bu sene kayıt olmadıysan,

https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx

Adresinden ders seçimi yaptıktan sonra çıkan miktarı yatırman gerekiyor. Para yatmadan kayıt tamamlanmıyor. Ders seçimi yapılsa dahi...

Austen tarafından 24/Şub/14 09:31 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Bu sene kayıt olduysan ders-ekle sil yapmayacaksın. Otomatik olarak sana dersler seçilmiş halde gelecek. Bankaya gidip parayı yatıracaksın, gidip kitaplarını alacaksın. Başka bir şeye lüzum yok.

Ama AÖF'e bu sene kayıt olmadıysan,

https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx

Adresinden ders seçimi yaptıktan sonra çıkan miktarı yatırman gerekiyor. Para yatmadan kayıt tamamlanmıyor. Ders seçimi yapılsa dahi...

Saol hocam bilgi için bu yıl kayıt oldum zaten ben parayı yatırır ondan sonra aöf burosına giderim ben.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

parayı yatırmazsak ne oluyor ? kayıdımız iptalmi ediliyor ? eger öyleyse çoğu kişi askere gitmek zorunda kalır :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

parayı yatırmazsak ne oluyor ? kayıdımız iptalmi ediliyor ? eger öyleyse çoğu kişi askere gitmek zorunda kalır :)

"Kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeni-letmedikleri dönemde sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu nedenle öğrenime devam etmek isteyen öğ-renciler, bu kılavuzda açıklanan usule uygun olarak kayıtlarını yeniletmek zorundadırlar."

Yanlış anlamadıysam kaydını donduruyorlar :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Geçen senenin başında bende gittim 2. üni bitsin diye kayıt oldum şimdi. Geçen sene eylülde  200tl verdim kayıt oldum ondan sonra işten güçten hiç uğrayamadm bile  şu an kaydımı yenileseme benden tüm dönemlerinmi yoksa bu döneminmi parasını alacaklar benim kaydım ne durumda.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Ben sisteme giremiyorum :/ şifre yalnış diyor.

Parayı yatırıp da mı gireceğiz ?

Birde 410 Lira mı ödeyecez ? :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

abüler ben 2 yıllıktan devam etmek istiyorum , sanırım benimki dikey geçiş oluyor

bunun kayıtları filan ne zaman ? 

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

abüler ben 2 yıllıktan devam etmek istiyorum , sanırım benimki dikey geçiş oluyor

bunun kayıtları filan ne zaman ? 

bunun kayıtları da başladı diye biliyorum. yanılıyor da olabilirim.

edit: https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuYatayGecis.aspx

LizardKing tarafından 24/Şub/14 11:49 tarihinde düzenlenmiştir

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

Geçen senenin başında bende gittim 2. üni bitsin diye kayıt oldum şimdi. Geçen sene eylülde  200tl verdim kayıt oldum ondan sonra işten güçten hiç uğrayamadm bile  şu an kaydımı yenileseme benden tüm dönemlerinmi yoksa bu döneminmi parasını alacaklar benim kaydım ne durumda.

yatrımadığın tum donemlerin parasını ödersin hocam benim arkadasta bir yıl oyle yaptı sonra butun donemlerin parasını vermek zorunda kaldı

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
Toplam Hit: 2430 Toplam Mesaj: 30