Aöf Kayıt Yenileme
-
Aöf Kayıt Yenileme Başladı
-
chkarito bunu yazdı
Evet kayıt yenileme başladı peki bunu nasıl yapıyoruz ilk defa yapacamda ben bankaya parayı yatırıp aöf bursunamı gidecez yoksa internetden mi kayıt yapacaz.
-
JuMaN bunu yazdıchkarito bunu yazdı
Evet kayıt yenileme başladı peki bunu nasıl yapıyoruz ilk defa yapacamda ben bankaya parayı yatırıp aöf bursunamı gidecez yoksa internetden mi kayıt yapacaz.
Bu sene kayıt olduysan ders-ekle sil yapmayacaksın. Otomatik olarak sana dersler seçilmiş halde gelecek. Bankaya gidip parayı yatıracaksın, gidip kitaplarını alacaksın. Başka bir şeye lüzum yok.
Ama AÖF'e bu sene kayıt olmadıysan,
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx
Adresinden ders seçimi yaptıktan sonra çıkan miktarı yatırman gerekiyor. Para yatmadan kayıt tamamlanmıyor. Ders seçimi yapılsa dahi...
Austen tarafından 24/Şub/14 09:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Slothere bunu yazdıJuMaN bunu yazdıchkarito bunu yazdı
Bu sene kayıt olduysan ders-ekle sil yapmayacaksın. Otomatik olarak sana dersler seçilmiş halde gelecek. Bankaya gidip parayı yatıracaksın, gidip kitaplarını alacaksın. Başka bir şeye lüzum yok.
Ama AÖF'e bu sene kayıt olmadıysan,
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx
Adresinden ders seçimi yaptıktan sonra çıkan miktarı yatırman gerekiyor. Para yatmadan kayıt tamamlanmıyor. Ders seçimi yapılsa dahi...
Saol hocam bilgi için bu yıl kayıt oldum zaten ben parayı yatırır ondan sonra aöf burosına giderim ben.
-
parayı yatırmazsak ne oluyor ? kayıdımız iptalmi ediliyor ? eger öyleyse çoğu kişi askere gitmek zorunda kalır :)
-
ElizaBeTH bunu yazdı
parayı yatırmazsak ne oluyor ? kayıdımız iptalmi ediliyor ? eger öyleyse çoğu kişi askere gitmek zorunda kalır :)
"Kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeni-letmedikleri dönemde sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu nedenle öğrenime devam etmek isteyen öğ-renciler, bu kılavuzda açıklanan usule uygun olarak kayıtlarını yeniletmek zorundadırlar."
Yanlış anlamadıysam kaydını donduruyorlar :)
-
Geçen senenin başında bende gittim 2. üni bitsin diye kayıt oldum şimdi. Geçen sene eylülde 200tl verdim kayıt oldum ondan sonra işten güçten hiç uğrayamadm bile şu an kaydımı yenileseme benden tüm dönemlerinmi yoksa bu döneminmi parasını alacaklar benim kaydım ne durumda.
-
Ben sisteme giremiyorum :/ şifre yalnış diyor.
Parayı yatırıp da mı gireceğiz ?
Birde 410 Lira mı ödeyecez ? :/
-
abüler ben 2 yıllıktan devam etmek istiyorum , sanırım benimki dikey geçiş oluyor
bunun kayıtları filan ne zaman ?
-
baristbt bunu yazdı
abüler ben 2 yıllıktan devam etmek istiyorum , sanırım benimki dikey geçiş oluyor
bunun kayıtları filan ne zaman ?
bunun kayıtları da başladı diye biliyorum. yanılıyor da olabilirim.
edit: https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuYatayGecis.aspx
-
HeYeT bunu yazdı
Geçen senenin başında bende gittim 2. üni bitsin diye kayıt oldum şimdi. Geçen sene eylülde 200tl verdim kayıt oldum ondan sonra işten güçten hiç uğrayamadm bile şu an kaydımı yenileseme benden tüm dönemlerinmi yoksa bu döneminmi parasını alacaklar benim kaydım ne durumda.
yatrımadığın tum donemlerin parasını ödersin hocam benim arkadasta bir yıl oyle yaptı sonra butun donemlerin parasını vermek zorunda kaldı