[AOSPA:Android 4.2.2 JDQ39][28MAR] PARANOIDANDROID 3.15 Kurulumu (S3)
-
revolution hd kullanıyorum htc one'da bunu da denemeli miyim yoksa aynı şeyler mi hemen hemen ikiside
-
hocam bi antutu benchmark alsana ben normal romla en fazla 14 bini gördüm.
-
unbalanced bunu yazdı
s 1 için olur mu :) bendeki sürüm hala 2.3.3 (daha önce 2.2 idi orjinal güncellemesini yaptım cihaz almanya çıkışlı) ya da tavsiye ettiğiniz farklı bir
rom var mı. benim şu sıralar çektiğim sıkıntı bellek yetersizliği ..
kullandığım carbon romun bi derlemesi var s için onu deneyebilirsiniz hocam.
slim bean var bide S ler için önerilen , carbon derim ben :)
http://www.c-rom.biz/c-rom-mix-v21/
gapps : http://goo.im/gapps
-
şimdi 3 seçenek oldu :) ben bu konuda biraz özürlüyüm. cihazım rootlu ama hiç harici rom falan yüklemedim. performanslı ve hoş bir görünüm olsun
bir de stabil çalışsın :) bir de bende karar verme problemi var. 2 tane sakız arasında bile karar veremem :) o yüzden seçim bana kalırsa ikisini de
seçemeyeceğim o yüzden kesin net bir şey söylerseniz sevinirim direk onu yükleyeyim :)
-
heza bunu yazdıhocam bi antutu benchmark alsana ben normal romla en fazla 14 bini gördüm.
-
BarisYigit bunu yazdı
deja-vu sadece s3 için değil hocam aynı rom'u s3 , note , noteII içinde kullanabilirsiniz.
tosun seninkinde çalışması çok düşük ihtimal. sen joker yada aurora dene.
Tamamdır :)
Razr'un CM 10.1 ve AOSP'si bitmedi ben de onları bekliyorum. Kamera olayını çözemediler henüz Full HD-HD video çalışmıyor ah bi yapsalar hemen geçicem.
-
unbalanced bunu yazdı
şimdi 3 seçenek oldu :) ben bu konuda biraz özürlüyüm. cihazım rootlu ama hiç harici rom falan yüklemedim. performanslı ve hoş bir görünüm olsun
bir de stabil çalışsın :) bir de bende karar verme problemi var. 2 tane sakız arasında bile karar veremem :) o yüzden seçim bana kalırsa ikisini de
seçemeyeceğim o yüzden kesin net bir şey söylerseniz sevinirim direk onu yükleyeyim :)
tamamdır başlıyalım :P
1 - telefonu komple yedekleyin (resim - müzik - rehber - vs.)
2 - ROM'u ve GAPPS (alternatif) indirip telefonun içine atın veya hafıza kartına.
3 - recovery modda telefonu açıp , mount and storage girip , data / cache / system / preload formatlayın.
4 - advanced'dan wipe dalvik cache yapın , en son fix permission diyin , telefon reboot edin. recovery modda.
5 - install zip den gidip romu kaydettiğiniz yere gelin , rom'u seçin.
6 - gapps kurun.
7 - reboot edin bu kadar. ilk açılma 4-5 dakkayı geçebilir daha da kısa sürebilir.
8 - hayırlı olsun :P :)
-
BarisYigit bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
tamamdır başlıyalım :P
1 - telefonu komple yedekleyin (resim - müzik - rehber - vs.)
2 - ROM'u ve GAPPS (alternatif) indirip telefonun içine atın veya hafıza kartına.
3 - recovery modda telefonu açıp , mount and storage girip , data / cache / system / preload formatlayın.
4 - advanced'dan wipe dalvik cache yapın , en son fix permission diyin , telefon reboot edin. recovery modda.
5 - install zip den gidip romu kaydettiğiniz yere gelin , rom'u seçin.
6 - gapps kurun.
7 - reboot edin bu kadar. ilk açılma 4-5 dakkayı geçebilir daha da kısa sürebilir.
8 - hayırlı olsun :P :)
tamam hocam sağolasın :) ancak dikkat edilecek şeyleri yazmamışsın.. mesela hafıza kartının içeriği sıfırlanıyor mu ya da simkart takılı olursa
içindekiler siliniyor mu ... ve de sanırım bu işi odin ile yapacağım :) araştırayım bakalım teşekkürler.. hattımı kaybettim inşallah bi de telefondan
olmayalım :)
-
PanxeR bunu yazdıheza bunu yazdı
hocam bi antutu benchmark alsana ben normal romla en fazla 14 bini gördüm.
heza tarafından 16/May/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
ne ettin hocam :) yanlış yazmışım 15 bin mis
-
unbalanced bunu yazdı
tamam hocam sağolasın :) ancak dikkat edilecek şeyleri yazmamışsın.. mesela hafıza kartının içeriği sıfırlanıyor mu ya da simkart takılı olursa
içindekiler siliniyor mu ... ve de sanırım bu işi odin ile yapacağım :) araştırayım bakalım teşekkürler.. hattımı kaybettim inşallah bi de telefondan
olmayalım :)
hayır silinmiyor , ama ben ilk kurulumdan sonra hafıza kartınızı sıfırlanımızı öneririm. simkarta herhangi bir müdalesi yok. yok odinlikte birşey yok.
zaten root etmissiniz cmw yüklü telefonunuzda. direk bu sırayla yapmanız yeterlidir.
baristbt tarafından 16/May/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir