Apandist Ameliyatı Olan Var Mı?
-
edit
-
Aradaki postlari okumadim da ben apandist ameliyati oldum.
Iki parmagini agriyan yere bastir iyice, sonra birden cek. Aciyorsa tehlikeli demektir. Yani beni doktor boyle kontrol etmisti. Birde iki buklum oluyorsun surekli. Iki buklum olunca daha az agri hissediyorsun, bende oyleydi en azindan
-
sakın patladıysa yerinde duramazsın muhabbetlerine aldanma hocam sen git acile falan ben 5 yaşındaydım apandisit ameliyatı olduğumda normalde ameliyat sonrası 2-3 bilemedin 4-5 gün kalınır hastanede sonra taburcu olursun.doktor bu çocuğun apandisti patlasa dayanamazdı acısına diye takmamış pek 1 gün mal gibi bekletmiş sonra 17 gün hastanede kalmıştım.belirti muhabbetini bilemem çok küçüktüm normalden çok daha fazla karnım ağrıdığını düşünüyodum o aklımla.gece sabaha kadar kıvranmıştım sabah götürmüştü hastaneye ailem.belki yardımcı olabilirim soru falan varsa fazladan çok geçmiş olsun hocam
-
edit
-
Arkadaşın babasınında aynı şekillde ağrısı vardı gaz sancısı deyip o bölgeyi sıcak tuttular. Apandisti patladı şuan mefta kendisi. Acile git
-
.
-
Ekinoks bunu yazdı
bu forumda tek tek mesajları okuyan bir ben varım herhalde (:
Asfafsa mahalle muhabbeti gibi aradan giren dokturuyor hatiralari :D Retret reyiz savunma sanayi hk falan iyi bilgi verirdi, yazik oldu. -
Sencer bunu yazdıEkinoks bunu yazdı
Asfafsa mahalle muhabbeti gibi aradan giren dokturuyor hatiralari :D Retret reyiz savunma sanayi hk falan iyi bilgi verirdi, yazik oldu.gömdün adamı.
-
Fatih bunu yazdıSencer bunu yazdıEkinoks bunu yazdı
Asfafsa mahalle muhabbeti gibi aradan giren dokturuyor hatiralari :D Retret reyiz savunma sanayi hk falan iyi bilgi verirdi, yazik oldu.gömdün adamı.
harbi bende onu yazıcaktım ölmeden mezara koydun diye
bu arada arkadaşımdan biliyorum çok zor bi olay Allah dayanma gücü ve sabır versin iyişallah sapasaglam döner
-
Fatih bunu yazdıSencer bunu yazdıEkinoks bunu yazdı