Apocalypto (2006) 720P Bluray X264 - Turkce Altyazi
-
Apocalypto (2006) 720p BluRay x264 - Turkce AltyaziApocalypto (2006)
720p BluRay x264-HiDt | MKV | AVC 1280x692 8.1Mbps 23.976fps | Mayan AC3 640Kbps 6CH 48KHz | English Vorbis 64Kbps 2CH 48KHz | 2hr 18mn | 8.76GB
Subtitle: English, Bulgarian, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, German, Greek, Hungarian, Norwegian, Polish, Portuguese-BR, Portuguese-PT, Romanian, Spanish, Swedish, Turkish, Vietnamese
Genre: Action | Adventure | Drama
IMDb rating: 7.9/10
Director: Mel Gibson
Cast: Rudy Youngblood, Dalia Hernandez, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead
Plot: As the Mayan kingdom faces its decline, the rulers insist the key to prosperity is to build more temples and offer human sacrifices. Jaguar Paw, a young man captured for sacrifice, flees to avoid his fate.http://turbobit.net/gc5qcgbj1812/Apocalypto.2006.720p.mkv.htmlAltyazı:
-
Hoca sagollasın bunun tr dublajını ne aramıştım bi ara çok güzel film diye önerdiler çekiyorum eyw
-
Tavsiyem tr dublaj izlenmemesidir . En beğendiğim 10 film arasındadır .
mutlaka izlenmesi gereken bir film -
mel gibsonun yönetmenligini yaptıgı bir film izlenmez mi ?
bizi tarihi öncesi bir maya medeniyetine görüten çarpıcı bir epik film
-
Hala izlemeyen var ise bende tavsiye ederim, aslında bir ara 720p kalite olarak bendemi izlesem tekrar dedim.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Hala izlemeyen var ise bende tavsiye ederim, aslında bir ara 720p kalite olarak bendemi izlesem tekrar dedim.
5 kez izledim.5 kez daha izlerim öyle akıcı bir film . spoil olmasın ilk yarım saatinde filme giriş yapıyor sonra film başlıyor . gerçekten izlenilmesi gereken bir film -
@bychaos
hocam bu filmin tr dublajını arasanda bulamazsın da Film dediğin gibi çok güzel. İzlemeyenlere ben de tavsiye derim -
Hocam bluray olarak hotfile linki yok mu?
-
Kesinlikle İzlenmesi Gereken Filmlerden Bir Tanesi.
-
bychaos bunu yazdı:
Hoca sagollasın bunun tr dublajını ne aramıştım bi ara çok güzel film diye önerdiler çekiyorum eyw
Sallasana dublajı ne yapacaksın. Zaten 3-5 kere konuşuyorlar onda da altyazı kullan orijinal sesler varken ne yapcan dublajı. :)
-
rocketadam bunu yazdı:
Hocam bluray olarak hotfile linki yok mu?