Apple Ipad2 64Gb Wifi + 3G Smart Cover
-
Ürün 0’dan farksızdır 4.3.3 sürüm ve Jailbreak yapılmış halde ve AppStore en güzel uygulamaları yüklenmiş durumdadır MediaMarkt’dan alınmış olup garantisi hala devam etmektedir.Üründe en ufak bir sorun bulunmamaktadır.Ürünün yanında siyah deri smart cover’ı unutmayınız lütfen
Fiyat:1600Ankara olan müritler gelip elden teslim alabilir ürünü görebilirler
-
Konu disi olacak ama Bu smart coverlarin orjinalligi nasil belli oluyor ? Bende de siyahi var deri degil. 20 tl ye aldim guzel kaliteli bi siteden hep alisveris yaparim. Uclari acilmaya falan basladi dikisleri cikti..kutusuna kadar orj. ama
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Konu disi olacak ama Bu smart coverlarin orjinalligi nasil belli oluyor ? Bende de siyahi var deri degil. 20 tl ye aldim guzel kaliteli bi siteden hep alisveris yaparim. Uclari acilmaya falan basladi dikisleri cikti..kutusuna kadar orj. ama
-----------------------------Orjnali 100-110 TL arasnda :) En kötü fiyatından anlarsın :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Orjnali 100-110 TL arasnda :) En kötü fiyatından anlarsın :)
Yok abi grupfoni gibi bi siteden aldiydim ucuza bulup bulup satiyorlar :D hem kotu de olmadi ya bosver acilan ucu olsun cİllop gibi calisiyo :) neyse konuyu dagitmayalim fyat iyiYmis -
iyi satışlar fiyat güzel
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------faturada yaziyor
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------kutusundan bile anlarsın hocam :) göründüğü üzere deriler daha pahalı diğerlerdinden
-
-
HTC evo 3d ile takas düşünürmüsün ? sıfırdan farksız. 23 ay daha garantisi var. ilgilenirsen pm at. anlaşırız.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------HTC evo 3d ile takas düşünürmüsün ? sıfırdan farksız. 23 ay daha garantisi var. ilgilenirsen pm at. anlaşırız.
-----------------------------takas düşünmüyorum hocam macbook alacam
-
satış için fiyat araştırayım üzerini tamamlarsam alırım inşallah.