Araba Alacağım, Tavsiyeye İhtiyacım Var
-
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------byhewal bunu yazdı:
-----------------------------haci poloyu tavsiye ederim sana, 1 bucuk senedir kullaniyorum alaman malindan sasma
-----------------------------Polo 1.6 98 modelleri falan nasıldır ?
Klima vs.. nedir ek özellikleri?
Tavsiyelerine ihtiyacım var :))
-----------------------------hacim yardimci olmak isterdim ama trde yasamiyorum ben, bir suru site var bence arastir biraz daha sonra haftada bir araba pazarlari oluyordu bir zamanlar trde hayla var diye biliyorum haci bilgi sahibi olduktan sonra iyi bir pazarlikla guzel birsey alirsin ins.. ( bu arada uc bes fazla ver ama sakin benzinli alma pololarda benzinli cok var genellikle dusuk motoru olanlarda 1.3 1.4 vs motoru kucuk lpg olayi varsa isini rahatlikla gorebilir )
-
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------byhewal bunu yazdı:
-----------------------------haci poloyu tavsiye ederim sana, 1 bucuk senedir kullaniyorum alaman malindan sasma
-----------------------------Polo 1.6 98 modelleri falan nasıldır ?
Klima vs.. nedir ek özellikleri?
Tavsiyelerine ihtiyacım var :))
-----------------------------hacim yardimci olmak isterdim ama trde yasamiyorum ben, bir suru site var bence arastir biraz daha sonra haftada bir araba pazarlari oluyordu bir zamanlar trde hayla var diye biliyorum haci bilgi sahibi olduktan sonra iyi bir pazarlikla guzel birsey alirsin ins.. ( bu arada uc bes fazla ver ama sakin benzinli alma pololarda benzinli cok var genellikle dusuk motoru olanlarda 1.3 1.4 vs motoru kucuk lpg olayi varsa isini rahatlikla gorebilir )
-----------------------------Teşekkür ederim ama 1.6 düşünüyorum tabiki LPGli olmak sartıyla..
-
haci aklima gelmisken sunuda soylim hacim. pololarda 160 binde bi kayis var motor kayis oluyor galiba turkcesini bilmiyorum eger 160 bini gecmisse yada yaklasmissa bunu goz onunde bulundur burda 250 euro civari bise orda daha pahali olabilir aklinda olsun
-
1,3 1,4 dizel olabilr, LPG olayını ben pek sevmiyorum, avm ye girecen içeri bile almıyorlar, lpg var diye
saydıkların içindede en iyi araç Polo gibi görünüyor
-
geçen ay wv polo aldım. 1.6 tüplü.
valla gayet memnunum. bastınmı kaçıyo az yakıyo. km de (ki otobanda ölçtüm, hızım 120-160 arası gittim geldim hep) 185 kuruş yaktı. benim aldığım 96 model tek kapı. performans da arıyorsan, ne hikmetse 4 kapılara nazaran bu tek kapılar daha seri. aklında olsun.
-
o zaman bende birşey sorayım bu konu altından hocam umarım kızmazsın (:
bu sene memlekete dönüş yapacağım ya nasip ; ilk tercihim sana sunulan seçenekleri kullanmak olacak.
polo palio vs.
ikinci tercihim kesinlikle ( 3 - 4 yıl sonra ) ;
2002 model 3 16 ti COMPACT M PAKET
bmw'ler için ne diyorsunuz ?
pahalı ve yakıtı sömüren araçlar bildiğimiz üzere bu 316 ti'lerin parçaları vs bakımları yani kısacası astarı yüzünü geçer mi hep ?
-
Paran varsa bmw'e bin.
Bmw orta gelirli bir kişi için zevkle binilecek bir araba ama 3.16 falan gerek yok.
Alıcaksan 320, 330 veya 530 falan alıcaksın.
Vurdun mu babayı komple dönüceksin AMD-x'cim :p
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Paran varsa bmw'e bin.
Bmw orta gelirli bir kişi için zevkle binilecek bir araba ama 3.16 falan gerek yok.
Alıcaksan 320, 330 veya 530 falan alıcaksın.
Vurdun mu babayı komple dönüceksin AMD-x'cim :p
-----------------------------sırf senin yüzünden 100 sene calışıp bi f10 serisine bineceğim ondan sonra kim öle kim kala.
özele gel az :F
-
Renault arabaları çok ucuz. Çünkü kağıttan yapıyolar. Kaza yaptımı azcık sert de vurursan kesin pert e cıkar. Otoyolda falan yanından kamyon geçmesin. Gondola binmiş gibi olursun. Reault u hiç tavsiye etmediğim kesin.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------geçen ay wv polo aldım. 1.6 tüplü.
valla gayet memnunum. bastınmı kaçıyo az yakıyo. km de (ki otobanda ölçtüm, hızım 120-160 arası gittim geldim hep) 185 kuruş yaktı. benim aldığım 96 model tek kapı. performans da arıyorsan, ne hikmetse 4 kapılara nazaran bu tek kapılar daha seri. aklında olsun.
-----------------------------Evet tek kapı olabilir zaten bir tek ben kullanacağım.
Bana biraz detay verir misin 96 model eski değil mi nasıl gidiyor?