folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Arıyorum Kararsızım

Araba Arıyorum Kararsızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

24-25 bin e HB olan subaru impreza lar var.. lpg de 28-32 arası bişi yakar.. sedan değil yalnız HB olanlara bak daha güzeller :p

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Getz 5 para etmez bana göre hocam C3 ü satarken sıkıntı yaşarsın , Ford fiesta bulabilirmısın o fıyata bılemem bıraz para daha eklersen Toyotayı verırım sana .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam oldum olası Fiat arabasına güvenmedim güvenmicemde.

Fiattan da bana göre uzak dur.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

c3 den uzak dur hocam

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

o arabaların üçünden de uzak dur fiesta al cıvıc al corolla al ama c3 getz puntodan  uzak dur.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani

Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak

Poet tarafından 13/Tem/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani

Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak

Bence getz'in en büyük sorunu sağlamlığının olmaması. Arabada güvenlik hiç yok denilecek kadar az, yol tutuşuda şüpheli.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Sakin bi aptallik yapip alfa romeo alma

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

seat cordoba falan bak hocam 22000 falan dizel iyi makineler

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 2748 Toplam Mesaj: 28