Araba Arıyorum Kararsızım
-
24-25 bin e HB olan subaru impreza lar var.. lpg de 28-32 arası bişi yakar.. sedan değil yalnız HB olanlara bak daha güzeller :p
-
Getz 5 para etmez bana göre hocam C3 ü satarken sıkıntı yaşarsın , Ford fiesta bulabilirmısın o fıyata bılemem bıraz para daha eklersen Toyotayı verırım sana .
-
Hocam oldum olası Fiat arabasına güvenmedim güvenmicemde.
Fiattan da bana göre uzak dur.
-
c3 den uzak dur hocam
-
o arabaların üçünden de uzak dur fiesta al cıvıc al corolla al ama c3 getz puntodan uzak dur.
-
Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani
Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak
Poet tarafından 13/Tem/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Poet bunu yazdı
Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani
Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak
Bence getz'in en büyük sorunu sağlamlığının olmaması. Arabada güvenlik hiç yok denilecek kadar az, yol tutuşuda şüpheli.
-
Sakin bi aptallik yapip alfa romeo alma
-
seat cordoba falan bak hocam 22000 falan dizel iyi makineler
-