Araba Teyp Nasıl Sökülüyor
-
araba teyp nasıl sökülüyor bana bu konuda yardım edermisiniz bilmiyorum bende getz var her cd okumuyor biraz arastırdın cd göze yakınlastırınca sorun cözülüyormus denicem artık her mp 3 okumuyor cunku orjinal cd sorunsuz okuyor
-
bi oto elektrikçiye git. mundar olmasın teyp.
-
ince duz metal aparatlari olur yanlara sokarsin gelir bicak gibi ama daha ince uclari sivri degildir.gotur bi oto elektrikciye soksun iki dakka adamada bi siftah atarsin sen geri takarsin zaten
-
cd yazma hızını en düşükte yazdırıp dene bide
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
ince duz metal aparatlari olur yanlara sokarsin gelir bicak gibi ama daha ince uclari sivri degildir.gotur bi oto elektrikciye soksun iki dakka adamada bi siftah atarsin sen geri takarsin zaten
-----------------------------30 dk once kahvedeyken arabanın teyp i çalındı kahveden birinin :D
-
hocam daha önce çalıyormuydu ?
bi çok araç üreticisi teyplerinde mp3 formatını desteklemiyor sadece Audio CD leri okuyor.sizinkide bunlardan biri olmasın ?
mp3 formatını desteklediğine emin misiniz?sanmıyorum gözle lensle okuma kafasıyla filan alakası olsun.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------hocam daha önce çalıyormuydu ?
bi çok araç üreticisi teyplerinde mp3 formatını desteklemiyor sadece Audio CD leri okuyor.sizinkide bunlardan biri olmasın ?
mp3 formatını desteklediğine emin misiniz?sanmıyorum gözle lensle okuma kafasıyla filan alakası olsun.
-----------------------------
katılıyorum kafanızdan birşey yapmayın desteklemiyorsa yapacak birşey yoktur, mp3 ibaresi varsa da ya ayarlarda bir bozukluk olmuştur yada mp3ler farklı format içeriyordur... Nasıl bir hata veriyor okurken bu arada?
-
Tayip Bin Bim kısaltılmışı sandım hacı yf
-
ashampoo dıye bır program var onunla en yavas bır sekılde yaz bak nasıl okuyor
-
http://www.youtube.com/watch?v=ibM-VGbTIS8
boyle sokulur :W
-
teypte mp3 destegi var ama namussuz hepsini okumuyor