Arabadan Anlayanlar Bakabilirler Mi ?
-
hocam bizim araba bundan değildi ama bogykit falan çok benzerlik gösteriyordu (dikkat cekiciydi) kesinlikle hız vs yok 1. polis araca gıcık oldu egsoza taktı baglatacam falan yalvar yakar baglatmadık ama ceza kestı neyse bız bukadarla kurtardık derken 2. ılınıl sınırlarından gectıkkı ecmez olayadık baska bır ekıbın dıkkatını cektıoda 1 ceza yazdı arkadas batı olmayacak sattı :) aynı sekılde 2 arkadasım daha var :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bizim araba bundan değildi ama bogykit falan çok benzerlik gösteriyordu (dikkat cekiciydi) kesinlikle hız vs yok 1. polis araca gıcık oldu egsoza taktı baglatacam falan yalvar yakar baglatmadık ama ceza kestı neyse bız bukadarla kurtardık derken 2. ılınıl sınırlarından gectıkkı ecmez olayadık baska bır ekıbın dıkkatını cektıoda 1 ceza yazdı arkadas batı olmayacak sattı :) aynı sekılde 2 arkadasım daha var :)
polisler artık modifiye tutkunlarına öyle bela sardıki fabrika cıkışlı siyah camlara bile anahtar atıyorlar .. Neden böyle bir yaptırıma gidiyorlar bilmiyorum. Yasada hukuken böyle birşey varmı cok merak ediyorum siyah cama anahtar cekme gibi ..
zenonlara yasak vana eksoz'a yasak bırakmıyorlar istediğimiz gibi yapalım ki gerci arabam yok olsada bu modifiye katilleri yüzünden yapmayacağım bırakacağım kendi haline .. ama biri gelipte birşey desin vay haline .
şöyle var ; abartı modifiye motor sesinden cok egsoz sesi cekiyoruz, adam öyle bir abarth taktırmış ki maşallah patpatlar vardır hani onlar yanında halt etmiş.
sade çevreye millete zararı olmayan göze hoş tasarımın nesi batıyor bizim trafik ekiplerine anlamam. -
hocam bi gerçek var ki alman arabasından şaşmayacaksın.. ama tabi o da bütçe meselesi, alman arabası alamıyorsan da bütçeni azıcık zorlayıp japon arabasına yöneleceksin.. honda & toyota örneğin.. honda civic i olan birkaç arkadaşım var ama ciddi bi şikayet daha duymadım, toyota dersen hakkaten sağlam araba yapıyorlar son zamanlardaki bi fren hatası yüzünden baya bi sallandılar ama geneline bakarsan sağlam araba yapıyorlar.. Arabayı gavur malı gibi kullanmazsan ( ki öyle kullansanda dayanabiliyorlar :p ) servise pek uğramazsın 10binden 10bine bakım dışında..
-
ilk araban olacaksa eski vosvos al uğur getirir derler ben 2 ay aradım bulamamıştım temizini 78 model peco 504 almıştım sende böyle eski araçlarla başlamalısın.acemiliğini atarsın araban bozulur gitmez hararet yapar ama sonra dediğin gibi yeni araç aldıktan sonra rahat edersin...
-
scuderia bunu yazdı:
ilk araban olacaksa eski vosvos al uğur getirir derler ben 2 ay aradım bulamamıştım temizini 78 model peco 504 almıştım sende böyle eski araçlarla başlamalısın.acemiliğini atarsın araban bozulur gitmez hararet yapar ama sonra dediğin gibi yeni araç aldıktan sonra rahat edersin...
-----------------------------o kadar düşük bi araçla başlamak istemiyorum. 15.000 tl e kadar çıktım çünkü. ama 1 kuruş fazlasını vercek durumum yk
-
Vasıta konusunda eğer geç kalmadıysam ve eğer ilk olacaksa..,ve bundan sonra arabaya binmek ve sevmek istiyorsan.. mekanik tercihlerinizde made in germany menşei ni arayın..
-
-
Bence Honda 1.4 alabilirsin veya 1999 - 2000 model toyota corolla, 6 senedir toyotamız var gayet memnunum 385.00 (üçyüz seksen beş bin ) km de ve hala rektifiye görmedi ama yavaş yavaş istiyor.Bir bak derim toyotalar güzel araçtır...
-
Leustad bunu yazdı:
Bence Honda 1.4 alabilirsin veya 1999 - 2000 model toyota corolla, 6 senedir toyotamız var gayet memnunum 385.00 (üçyüz seksen beş bin ) km de ve hala rektifiye görmedi ama yavaş yavaş istiyor.Bir bak derim toyotalar güzel araçtır...
-----------------------------hocam ben kafaya koydum. polo,palio,pejo bu üçünden dışına çıkmıcam :)
-
o6u2 bunu yazdı:
206 araba değil.palio biraz yaşlı ama çok temiz duruyor yedek parça vs sıkıntın olmaz.
madem bu kategoride bi araba arıyorsun hiç opel corsa baktın mı ?
206 nasıl araba değil hocam ya,bana kalsa 206 alırım şeklini ve performansını sevdiğim için,
ama arıza konusu + parça konusu arkadaşların dediği gibi sorunlu ve pahalı,ama 206 güzeldir.