Arabaya Hangi Marka Tüp Taktırmalıyız
-
Selam,
Araca tüp taktırmam lazım müritler malum benzin fiyatı - istanbul trafiği birleşince kabus gibi oluyor. Ancak haberlerde gördüğümüz patlama riski yüzünden biraz tedirgin olduğumuz bir konu. Yani bu konuda iyisinden taviz verme luksumuz yok hiç. En az arıza çıkaran güvenilir olan marka nedir?
bide avm problemi çıkacak başa bela...
-
müşterilerim genelde zavoli tercih ediyorlar
-
hep tüp patlama riski var derler. yıllardır tüplü oto kullanıyorum. hiç tüp patlaması ne gördüm nede duydum.
-
can498 bunu yazdı
hep tüp patlama riski var derler. yıllardır tüplü oto kullanıyorum. hiç tüp patlaması ne gördüm nede duydum.
zaten gorseydin burda olmazdin :)
-
ONEMINUTE bunu yazdıcan498 bunu yazdı
zaten gorseydin burda olmazdin :)
görseydi burda olurdu
hoca adam bildiğin mutfak tüpünü bağlamış emniyet yok bilmemne yok patlıyor tabi :)=
bunlarda gelişmiş emniyet sistemleri var ha burdalarda patlıyor ama % lik dilimde çok küçük yer alıyor
-
Tartarini yada prins öneririm.
-
Hocam aracın marka modeline göre değişiyo verim,araç hangisi ile daha uyumluysa onu tak derim, uyum içinde aracın forumuna bak.bazı araçlar atikerle bazıları zavolliyle daha uyumlu yada brc
-
bu tup patlama ısı cok acık ve net tecrubesız yapılan ısler sonucu ortaya cıkar hangı marka tup sorusunu kabul etmıyorum mesela hangı ustaya tup taktırmalıyız olucak bu soru belkı bılıyorsunuzdur ben oto tamırcıyım egern bana sorucak olucaksınız en takdık tupte aynı tasarrufu saglıyor en ıyısıde ama aralarındakı fark yakıt patlama rıskı sorunlu sorunsuz olmasının asıl ve tek nedenı ustatır lpgde bır artı eksı bırsey yok prıns marka harıc sız tup markası aramayın sadece lpg ustası arıyın o zaman butun bu rısklerı ortadan kaldırırsanız ıstanbuldaysanız pmden ulasın gzl bır ustam var yardımcı olurum he bırde aracınızın karakterıne gore tup markaları degısıyor onuda goz onunde bulundurun sız bu konuda pek bılgınız yok sanırım o yuzden arac marka model yazmamıssınız avmde sorun cıkmaz sımıt tuple sorun cozuluyor
-
tüp takılacak araç ne ?
eski model şahin toros filansa. sıralı otogaz felan taktırmayacaksan ben ALDESA diye bir marka kullanıyorum. 3 yıldır 86model şahinin üzerinde hiç bir sorun yaşamadım. tavsiye ederim.
-
bide geçen avm içinde sonaxda ki adamla konuştum dedim müşteriler arasında hiç tüplü araç geliyormu? gelmez mi dedi yarıdı tüplü zaten. simit modeli tüp takıp herkes giriyor avmlere formaliteden güvenlik bagaja bakıyormuş.
medyadaki haberler patlama riskinin o kadar çok olduğunu bilinç altı yerleştirmişki bize sanki gizliden avmye soksak vatan haini ilan edecekler :)
sıralı sistem az patlıyormuş bu arada :)
-
atiker en ucuzu:) arabanin degeri 60 bin in uzerindeyse lavato veya prins
h2run tarafından 18/Kas/13 11:24 tarihinde düzenlenmiştir