Aralık 2009 İtibariyle Sağlam Alışveriş Siteleri
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
sanane bunu yazdı:
hizlial.com var burdan alışveriş yapmayın sakın.
-----------------------------neden?
-----------------------------Nokia 5800 alacaktım en uygun orda görüp sipariş verdim. siparişi onayladım ücret kredi kartından çekildi. ertesi gün sipariş kontrolüne girdiğimde siparişimin iptal edildiğini gördüm. adamlara mail attım hemen niye iptal ettiniz diye sordum. Adamlar sistemlerinde bir arıza meydana geldiğini ve bi kaç üründe fazladan indirim yapıldığını falan söylediler. onun için siparişimi iptal etmişler. Siz ne hakla siparişimi iptal edersiniz. Banane kardeşim sizin sisteminizde meydana gelen hatadan. sağlam bi sistem kuramıyosanız bunun cezasını siz çekeceksiniz ben niye mağdur olayım. Uzun mail yazışmalarından sonra bana biraz indirim yapabileceklerini söylediler ama almadım.
-
parfüm ve binimum kozmetik alışverişi için ;
tr.StrawberryNet.com :)
sağlamdır. -
sanane bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
-----------------------------neden? şunu yazan kimse sebebinine yazsın
-
NuLL29 bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
-----------------------------neden? şunu yazan kimse sebebinine yazsın
-----------------------------yukarı bak diğer sayfaya geçip bakmadan post atma :W
-
sayfanın tepesine bak ondan sonra yorum yaz
Edit : bide yazmışsın "bunu yazan kimse" diye, kimin mesaj attığı mesaj başlığında yazıyor dikkatlice bakarsan görebilirsin.
-
hocam sparşin iptal edildi ye bir site kötülenmez ki.ben bir senedir alışveriş yapıyorum hizlial.com dan fiaytları gerçekten iyi 75 üstü kargo bedava ve ürün akşam 5 tete alsa krgoya veriyolar hemen
ben tavsiye ederim şiddetle
-
Hocam şimdiye kadar net üzerinden yaklaşık 10.000 tl lik alışveriş yaptım. bir sürü şey geldi başıma. Ama bunların yaptığı ticaret anlayışına uymaz. Beni mağdur edemezler. kendileri çekecek o cezayı. bunun riskini almak zorunda eğer almıyosa yapmasın bu işi. Bi örnek vereyim sana daha önce hepsiburada dan yine bi alışveriş yapmıştım. Cep telefonu siparişi vermiştim. Siparişi verdikten sonra adamlar mail attı. Bu ürün elimizde yok ve gelmeyecek. isterseniz BİR ÜST MODELİNİ HİÇ BİR EK ÜCRET TALEP ETMEDEN yollayabiliriz diye ve bir üst modeli ek ücret almadan gönderdiler. Sizce hangisi doğru. Hızlıal ın yaptığımı hepsiburada nın yaptığımı?
-
jayde bunu yazdı:
hocam sparşin iptal edildi ye bir site kötülenmez ki.ben bir senedir alışveriş yapıyorum hizlial.com dan fiaytları gerçekten iyi 75 üstü kargo bedava ve ürün akşam 5 tete alsa krgoya veriyolar hemen
ben tavsiye ederim şiddetle
-----------------------------kendi hataları ise müşteriyi mağdur etmemeleri lazım. gerçekten kurumsal bir firmaysa buna önem verir zaten, değilse zart zurt der gönderir.
-
yok mu başka ekleyen?
-
E-bay Gittigidiyor