folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Arena Bayiligi Aldim Xml Nasil Oluşturabilirim.

Arena Bayiligi Aldim Xml Nasil Oluşturabilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar arena bilgisayardan bayilik aldim fakat xml dosyalari sadece idea softa imiş idea softa massallah resmen 700 dolar para istedi utanmadan ben nasil bütün ürünleri opencart alt yapili olan siteme yüklerim penta da sorun yok.   

yani işin özü nasil xml oluşturum yada nasil cok kısa sürede yuklerim ve takip edebilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

aklıma gelen tek şey bot ile çekip dbye kaydettireceksin tabi fiyat güncellemeleri vs var onlarıda botu cronjob'a bağlayıp arada güncelleyeceksin.xml dosyasının adresini verseydin bakardık

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arena neticaret firmasi ile anlastigi icin baska hic bir e ticaret yazilimina xml ciktisi vermez hocam.yani arena entegrasyonu kullanacaksan mecburen neticaret kullanacaksin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

aklıma gelen tek şey bot ile çekip dbye kaydettireceksin tabi fiyat güncellemeleri vs var onlarıda botu cronjob'a bağlayıp arada güncelleyeceksin.xml dosyasının adresini verseydin bakardık

Hocam arena xml i sadece neticatet serverlarina veriyor.adamlar anlasmis sadece bizim scrptimizde kullanilacak diye.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne yani simdi bu kadar ürünü tek tek kendi siteme yükleyip hergün yada ayda bir kere takip mi edecegim varmi yok mu vs die.  yokmudur hiç bir cozümü 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Arena neticaret firmasi ile anlastigi icin baska hic bir e ticaret yazilimina xml ciktisi vermez hocam.yani arena entegrasyonu kullanacaksan mecburen neticaret kullanacaksin

şimdi hoca o olay farklıdır tum bayilik olayı olan firmalar xml verir ha ama nedir direkt olarak netticaret ıle uyumlu xml verır sıte panelinden çektirirsin o ücretsizdir. 

opencart için se bildiğim kadarıyla 100 200 liraya uygun xml yaptırtabılırsın modullerine uygun olarak. 

hatta kendı sıtelerınde sattıkları bır modul vardı 50 yada 70 dolar cıvarlarında ıdı tüm xmller ile uyumluydu 

at avrat silah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

Hocam arena xml i sadece neticatet serverlarina veriyor.adamlar anlasmis sadece bizim scrptimizde kullanilacak diye.

Hocam bunlar işi tam ticarete dökmüş :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bak simdi haci :) arena ne ticaret ile yillik bilmem kac bin dolarlik anlasma imzaladi.ben xml entegrasyonu sadece sana verecegim diye :) senin sitene ip adresine gore ozel xml export ediyor.sen birak xmli bi botla pencere.comdaki urunler cekip kendi sitene koysan bile aninda goruyorlar ve uyelik iptali yapiyorlar.o hazir moduller botlar filan ise yaramiyor.git penta yada exa ile calis tavsiyem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Bak simdi haci :) arena ne ticaret ile yillik bilmem kac bin dolarlik anlasma imzaladi.ben xml entegrasyonu sadece sana verecegim diye :) senin sitene ip adresine gore ozel xml export ediyor.sen birak xmli bi botla pencere.comdaki urunler cekip kendi sitene koysan bile aninda goruyorlar ve uyelik iptali yapiyorlar.o hazir moduller botlar filan ise yaramiyor.git penta yada exa ile calis tavsiyem

kardesim ilgine cok tesekkür ederim fakat penta ile arena arasindaki fiyat farki en az yüzde 10 bu birinci kısım ikinci kısım ise arena bu işte en iyilerden birisi arti olarak 10 bin ürünleri var aklina ne gelirse pentada 4000 net ürün var 2000 ürünü stokta yok. 2000 cesit ürün nerede 10 bin cesit ürün nerede arti yüzde 10 fiyat farki oyle eften püften bir kar marzı degil. yani

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar arena ile tekrar görüstüm excele aktara biliyoruz ürünleri liste liste olarak bundan nasil opencarta atabiliriz yardimci olabilecek kimse varmi  lütfen ihtiyactir.

Toplam Hit: 3830 Toplam Mesaj: 15