Arena-Tr Davetiyesi İsteyen
-
Zeytun-i bunu yazdı
Davetiye isteyenlerin geneli vukuatlı insan tırsıyor : )
Pc yi hiç kapatmam normalde sürekli seed halinde olduğu için zındıklar banladı
CAgAtAy tarafından 20/Eki/12 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok valla bende bi tek vukuat olmaz. Sade sade paylaşırım, sade sade indiririm. Bi de üye olduktan sonra davetiye hakkım olursa burda paylaşmak için üye olmak istiyorum asıl :)
-
CAgAtAy bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
digitalpay0@gmail.com atarsan iyi olur.
Hocam ben üyeyim davetiyem var demedim ki :)) Geneli vukuatlı dedim gözlemlediğimi söyledim yanlış anlaşıldı herhalde : )
-
tuhh galatasaray aşkı yüzünden davetiyeyi kaçırdık eğer dostum bir daha eline geçerseee ilk bana at yaww torrent kullanma gibi bir zaafım varda :D
-
Zeytun-i bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
digitalpay0@gmail.com atarsan iyi olur.
Hocam ben üyeyim davetiyem var demedim ki :)) Geneli vukuatlı dedim gözlemlediğimi söyledim yanlış anlaşıldı herhalde : )
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :D
-
blackglove bunu yazdı
tuhh galatasaray aşkı yüzünden davetiyeyi kaçırdık eğer dostum bir daha eline geçerseee ilk bana at yaww torrent kullanma gibi bir zaafım varda :D
e postanı at hocam madem galatasaraylısın sana kötü günler için sakladığım son davetiyemi atam :D
-
TBT bunu yazdıblackglove bunu yazdı
e postanı at hocam madem galatasaraylısın sana kötü günler için sakladığım son davetiyemi atam :D
heeeytt canım benimm senin daşşağını yesinler renkdaşım allah razı olsun şimdiden
blackglove tarafından 19/Eki/12 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
6 tane davetiye attım banlanırsam aranızdan birinden bi davetiye alırım artık :D
-
TBT bunu yazdı
6 tane davetiye attım banlanırsam aranızdan birinden bi davetiye alırım artık :D
ben yollarım sana hemen dostum saolasınn tişekkürr ettim
-
2 adet var kim ister :)