Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------bende evrimin çöktüğüyle ilgili bişeyler buldum ama harunn yahya değil=) madem evrim güçleniyorsa bu evrim teorisinin en ateşli savunucuları neden bir bir pes ediyorlar???
1-bir zamanlar ateist bir felsefeci Olan Malcolm Muggeridge şöyle itiraf etmektedir:Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda,
Geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden Biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu Kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla Kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggeridge,The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans,1980, s43
BUNLARI SÖYLEYEN, SİZİN GÜYA BEĞENMEDİĞİNİZ HARUN YAHYA, ZART, ZURT, FALAN İLAHİYATÇI, FİLAN İLAHİYATÇI DEĞİL, GERÇEK BİLİM ADAMLARI! ÜNİVERSİTE OLARAKTA HARRAN DEĞİL, HARVARD ÜNİVERSİTESİ!Harvard Üniversitesi paleontologlarından Stephen Jay Gould, kendisi de Bir evrimci olmasına karşın, Darwinist teorinin içine girdiği bu Çıkmazı şöyle açıklar:
Eğer birbiri ile paralel bir biçimde yaşayan üç farklı hominid
(insanımsı) çizgisi varsa, o halde bizim soy ağacımıza ne oldu?
Açıktır ki bunların biri diğerinden gelmiş olamaz. Dahası, biri diğeriyle karşılaştırıldığında evrimsel bir gelişme Trendi göstermemektedirler. (S. J. Gould, Natural History, c. 85,
2-Evrimciler “Australopithecus > Homo habilis > Homo erectus > Homo sapiens” sıralamasını yazarken, bu türlerin her birinin, bir sonrakinin atası olduğu izlenimini verirler.
Oysa paleoantropologların son bulguları, Australopithecus, Homo habilis ve Homo erectus’un dünyanın farklı bölgelerinde aynı dönemlerde yaşadıklarını göstermektedir. (Alan Walker, Science, c. 207,1980, s. 1103; A. J. Kelso, Physical Antropology, 1. baskÝ, New York: J. B.
Lipincott Co., 1970, s. 221; M. D. Leakey, Olduvai Gorge, c. 3, Cambridge:
Cambridge University Press, 1971, s. 272)
3-Evrimciler, insanların sözde ilk maymunsu atalarına “güney maymunu” anlamına gelen “Australopithecus” ismini verirler.
Bu canlılar gerçekte soyu tükenmiş bir maymun türünden
Başka bir şey değildir. Lord Solly Zuckerman ve Prof. Charles Oxnard gibi İngiltere ve ABD’den dünyaca ünlü iki anatomistin Australopithecus örnekleri üzerinde yaptıkları çok geniş kapsamlı çalışmalar, bu canlıların sadece soyu tükenmiş bir maymun türüne ait olduklarını ve insanlarla hiç bir benzerlik taşımadıkların göstermiştir. (Solly Zuckerman, Beyond The Ivory Tower, New York:
Toplinger Publications, 1970, ss. 75-94; Charles E. Oxnard, “The Place of
Australopithecines in Human Evolution: Grounds for Doubt”, Nature, c. 258,s. 389)4-Ünlü evrimci biyolog Douglas Futuyma tarafından da kabul edilir ve şöyle itiraf eder: Yaratılış ve evrim, yaşayan canlıların kökeni hakkında yapılabilecek yegâne iki açıklamadır. Canlılar dünya üzerinde ya tamamen mükemmel ve eksiksiz bir biçimde ortaya çıkmışlardır ya da böyle olmamıştır. Eğer böyle olmadıysa, bir değişim süreci sayesinde kendilerinden önce var olan bazı canlı türlerinden evrimleşerek meydana gelmiş olmalıdırlar. Ama eğer eksiksiz ve mükemmel bir biçimde ortaya çıkmadılarsa, o halde sonsuz güç sahibi bir akıl tarafından yaratılmış olmaları gerekir. (Douglas J. Futuyma, Science on Trial, New
York: Pantheon Books, 1983. s. 197)
5-Ünlü ingiliz paleontolog (fosil bilimci) Derek W. Ager, bir
Evrimci olmasına karşın bu gerçeği şöyle itiraf eder:
Sorunumuz şudur: Fosil kayıtlarını detaylı olarak incelediğimizde, Türler ya da sınıflar seviyesinde olsun, sürekli olarak Aynı gerçekle karşılaşırız; kademeli evrimle gelişen değil, Aniden yeryüzünde oluşan gruplar görürüz. (Derek A. Ager, “The Nature of the Fossil Record”, Proceedings of the British Geological Association, c. 87,1976, s. 133)
6-Amerikalı kimyacı Stanley Miller, ilkel dünya atmosferinde
Olduğunu iddia ettiği gazları bir deney düzeneğinde birleştirerek ve bu karışıma enerji ekleyerek, proteinlerin yapısında kullanılan birkaç organik molekül (aminoasit) sentezledi. O yıllarda evrim adına önemli bir aşama gibi tanıtılan bu deneyin geçerli olmadığı ve deneyde kullanılan atmosferin gerçek dünya koşullarından çok farklı olduğu, ilerleyen yıllarda ortaya çıkacaktı. (”New Evidence on Evolution of Early Atmosphere and Life”, Bulletin of the American Meteorological Society, c. 63, Kasım 1982, s.
1328–1330.)
Uzun süren bir sessizlikten sonra Miller’in kendisi de kullandığı atmosfer ortamının gerçekçi olmadığını itiraf etti. (StanleyMiller, Molecular Evolution of Life:Current Status of the Prebiotic Synthesis of Small Molecules,1986
EŞŞEK GİBİ ALINTI
-----------------------------
abicim;insanlar değişir...farklı seçimler yapabilirler... ne olursa olsun bilim şu an evrimi kabul ediyor mu? ediyor?
kanıtları hala geçerli mi ? geçerli?
yarın bir gün tüm kanıtların yanlış anlaşıldığı, evrimin boş bir fikir olduğu anlaşılabilir mi? tabii ki.
belki insanlar evrim geçirmiyordur ama bilim evrim geçirir. yani evrim de gerçek olmayabilir. ama şu anki kanıtlar evrimin doğruluğunu gösteriyor.
onun için kimse çıkıp evrim çürütüldü demesin...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
abicim;insanlar değişir...farklı seçimler yapabilirler... ne olursa olsun bilim şu an evrimi kabul ediyor mu? ediyor?
yarın bir gün tüm kanıtların yanlış anlaşıldığı, evrimin boş bir fikir olduğu anlaşılabilir mi? tabii ki.
belki insanlar evrim geçirmiyordur ama bilim evrim geçirir. yani evrim de gerçek olmayabilir. ama şu anki kanıtlar evrimin doğruluğunu gösteriyor.
-----------------------------iyide seçim felan demişsinde menüden yemek seçmiyorsunki bu kadar basite indirgeceyeceksin adam belki 40 yıldır
savunduğu düşünceden vazgeçiyor bu çok büyük bişey..
ayrıca şu an evrim teorisi hızla eriyor onun yerine akıllı tasarım diye bi teori varmış çok güçlendiği söyleniyor ben nasıl bişey
oldğnu bilmiyorum ama en kısa zamanda araştıracağım
fakat evrim için kanıt denilen şeyler yavaş yavaş çürütülüyor adamlar yukarda sıralamışlar evet şu an hala geçerli kabul
edilsede yıkılacağı günler yakındır benim anladğm kadarıyla
-
Bugünkü aşamada ne evrim bilinçli tasarımı yıkabilir nede bilinçli tasarım evrimi yıkabilir...İkisininde haklı olduğu temel noktalar var...Akıllı tasarıma inananların sayısının arttığı doğrudur ama evrimi yıkamadıktan sonra sayının çok önemi yok açıkçası...Bence birgün kuantum herşeyi silip baştan yazacak :D
-
odun_komuru bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------iyide seçim felan demişsinde menüden yemek seçmiyorsunki bu kadar basite indirgeceyeceksin adam belki 40 yıldır
savunduğu düşünceden vazgeçiyor bu çok büyük bişey..
ayrıca şu an evrim teorisi hızla eriyor onun yerine akıllı tasarım diye bi teori varmış çok güçlendiği söyleniyor ben nasıl bişey
oldğnu bilmiyorum ama en kısa zamanda araştıracağım
fakat evrim için kanıt denilen şeyler yavaş yavaş çürütülüyor adamlar yukarda sıralamışlar evet şu an hala geçerli kabul
edilsede yıkılacağı günler yakındır benim anladğm kadarıyla
evrime inananlar da azalmıyor, kanıtlar da çürümüyor. yeni kanıtlar bulunuyor ve düzgün kaynaklardan evrimi öğrenen bir çok genç yetişiyor...akıllı tasarım da bilim alanına girmez. çünkü bilim dini bilgileri hipotezlere veya teorilere katmaz...ama olabilir mi olabilir tabi illa bilim adamları kabul edecek diye bir şey yok...
ben yıkılacağını sanmıyorum ama olasılık veriyorum tabi belli olmaz :D
-
karıştırdığınız birşey var... darwin'in evriminde savunulan görüş bir türden tüm türlerin oluşması... senin kabul görüyor dediğin evrim teorisi ise tür'ün kendi içindeki evrimidir... yani 2. evrim çeşidinde bir türden tüm türlerin oluştuğu savunulmuyor.. pek çok fikir ortaya atılmış, zamanında kuvvetli şekilde savunulan bir kendiliğinden oluş hipotezi pasteur tarafından yapılan deneylerle "cansız ortamda canlı bir varlık oluşamaz" görüşü kanıtlanmıştır... şu anda da kuvvetle savunulan başka bir evrim çeşidinde de en önemli eksik, su'dan kara'ya geçişteki kayıp fosil kalıntılarının hala hiçbirine ulaşılamaması ve bu evrim'in haklılığını önemli ölçüde bitiriyor...
-
TheOutlaw bunu yazdı:
karıştırdığınız birşey var... darwin'in evriminde savunulan görüş bir türden tüm türlerin oluşması... senin kabul görüyor dediğin evrim teorisi ise tür'ün kendi içindeki evrimidir... yani 2. evrim çeşidinde bir türden tüm türlerin oluştuğu savunulmuyor.. pek çok fikir ortaya atılmış, zamanında kuvvetli şekilde savunulan bir kendiliğinden oluş hipotezi pasteur tarafından yapılan deneylerle "cansız ortamda canlı bir varlık oluşamaz" görüşü kanıtlanmıştır... şu anda da kuvvetle savunulan başka bir evrim çeşidinde de en önemli eksik, su'dan kara'ya geçişteki kayıp fosil kalıntılarının hala hiçbirine ulaşılamaması ve bu evrim'in haklılığını önemli ölçüde bitiriyor...
Sudan karaya geçişte önemli bir aracanlı bulunmuştu..Şu an tam hatırlayamıyorum uyku sersemiyim ilginç özellikeri vardı. Hocama sorduğumda doğrulamıştı... -
VisualBoy bunu yazdı:
bana ispatlatlasana kökensiz oldugunu
ben onu kendine eğlence arayan biri olarak görüyorum, madem hiç bişey e ihtiyacı yoktu seni yaratma amacı neydi?
şeytan ın Adem i yoldan çıkaracagını biliyordu, peki şeytanla neden böyle bi yarışa girildi? sonucunu bilsede...
neden dünya 7 günde yaratıldı? ol demesiyle olmayacak mıydı?
vb sorularla inançsızlığı mı savunurum...
-----------------------------incil de geçer senin dediğin 7 gün muhabbeti islamda yoktur bilmiyosan araştır biliyosan da altını çiz
-
cok mübarek bir konu:|
-
Abi şimdiye kadar kaç kere ara form bulduk diye çıktı bu insanlar. Her seferinde ya hayvanın iskeletiyle oynanmış ve başka iskeletlerle değiştirilmiş oldu. Veya ara form dedikleri canlının gerçekten yaşayan bi örneği çıktı.
Ben kayda değer bi araform örneği görmedim şimdiye kadar...
Maymun kurukafalarının çene kemiklerinin değiştirilmesi vs. den bahsetmiyorum bile.
Evet şu zamanda bütün kitaplar evrim'e göre yazılıyo buna göre eğitim veriliyo. Çünkü insanlar buna inanmadıklarında başka şeylere yönelecekler ve bu adamların canını sıkmaya başlayacaklar.
Ya bi de olaya şu açıdan bakmak lazım. (çoğunuza komik gelecek :D) 1 milyar yıl önce bir dijital fotograf makinasının bütün parçalarını ortama koysak ve beklesek sizce günümüze kadar bunların doğru bir şekilde birleşmesi ve çalışır duruma gelmesi ne derece mantıklı? Adam gibi bi protein yapının kaç tane aminoasit'in doğru dizilimiyle meydana geldiği konusunu açmıyorum bile.
Bunu da bıraktım bu canlı ihtiyaçları doğrultusunda bi de kendini geliştirecek. Yerde yiyecek bulamayacak uçmaya başlayacak vs.
Ben kendi düşüncelerimi söyledim. Burada hakaret edilmeden güzel bi tartışma olursa hepimiz bilgilenmiş oluruz ;)
Hadi selametle...
-
buna benzer bir cok canlı varlıkların üzüerinde salatalın kaban domatezin içinde balın sordında vss.. bir cok resimlerini görmüştüm..