Arka Planda Çalışan .Exeler
-
8 mb net olmasına rağmen bir film bile izleyemez oldum netten bi bakarmısınız zararlı bişiy varmı acaba.
-
Fotoğraf pek minyon
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Fotoğraf pek minyon
-----------------------------aynen şaka mı bu konu :D hocam tekrar at istersen full sc halini
-
resim epic fail hocam daha düzgününü yükleyebilir misin?yada onu yapmak yerine hijackthis taraması yaptır hem sana hem bana kolay olsun
-
Kusura bakmayın editledim.
-
hocam buradan birşey demek çok doğru değil ama başlat > çalıştır > msconfig yaz orda adını sanını bilmediğin dosyaları kaldır derim ben :)
-
19 tanesi gereksiz
-
Göze çarpan birşey yok yani hmm yahu sabahtan beri Schindlerin listesini izlemeye çalışıyorum emin olun 2 de açtım filmi saat 21 17 olmuş hala 2. partın ortalarındayım yüklemeden dolayı :D
-
burdan hiçbir şey belli olmazki.
virüslerin çoğu nerdeyse hepsi artık enjekteli çalışıyor.
yani ya del ctrl altta gözükmüyor yada kendini svchost - explorer gibi system dosyalarına enjekte ediyor.
hijackthis raporu lazım.
temp klasöründeki exelere bak.
ve msconfigdekileri yaz.
son olarakda regeditte başlangıç için 2 tane yer var oralardada birşey yoksa temiz olma olasılığı yüksektir
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------19 tanesi gereksiz
-----------------------------Ya neti yavaşlatırmı yavaşlatmazmı bana yarayan kamera ile akınsoftun porgramı işe yaramayanlar hangileri?
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------19 tanesi gereksiz
-----------------------------Ya neti yavaşlatırmı yavaşlatmazmı bana yarayan kamera ile akınsoftun porgramı işe yaramayanlar hangileri?
-----------------------------neti yavaşlatma durumu programına göre değişir. Program gizliden gizliye indirme yapıyorsa yavaşlatır. Hem sen dosya indirirken senin hızın kadar karşıdaki serverın upload hızı da önemli her sorunu kendinde arama.