Arkadaşlar Blog Yazıyorum, Dağıtacağım. Olmasını İstedikleriniz Nelerdir.
-
Arkadaşlar bayrama kadar bir blog yazmayı düşünüyorum. Bu blogta nelerin olmasını istersiniz. ( Fazla abartmayın, vaktim dar ).
Benim aklıma gelenler:
1) Güzel bir şablon buldum.
2) Kategori sistemi
3) Arama motoru için gerekli olan meta etiketleri.
4) Maillist
5) İletişim paneli
6) Haber, içerik, makale vs ( Yorum yazma işlemi )
7) Ziyaretçi defteri.
8) İçeriklere oy verebilme ( Ajax ile )
9) Arama motoru.
Benim aklıma bunlar geldi. Eğer ki sizin aklınızda olan birşeyler varsa söyleyin ( Ama arkadaşlar lütfen çok uğraştıracak şeyler olmasın. Çünkü vaktim dar. ) Diğer bloglara baktım dedim ki benimki biraz farklı olsun. Ayrıca bunu dağıtacağım.
-
galeri, forum, müzik kutusu.
-
abi güzel şeyler düşünmüşsün gerçekden,forum ve resim galeriside olsa en kral blog olacağından şüphem yok! :) Kolay gelsin...
-
seolu olsun :) ben bakar bakar kendi sitelerimi de seolarım iyi bi örnek olur :)
-
Daha mantıklı bir şey yap..Zaten olmayan veya az olan bir şey değil abi..mesela sitemap maker yap....yabancı var ama hiç bi tr sitesinde yok böle bir servis.görduüm kadarı ile...uzundur aklımda bu vardı..işten..başlayamadım....hem farklılık olur.!
-
benimde aklıma gelenler
1-ermeni güzelleri
2-pkk orospuları
3-pkk orospularıyla-ermeni güzellerini kıyaslama motoru
-
Dostlar yazmaya başladım, fakat lütfen uzun uğraşlı şeyler istemeyin mesela forum gibi şeyler. Evet galeri felan da yapacağım. Teşekkürler.
Düzeltme : Seo yu yaparsam çok sıkıntılı olur, millet veritabanı yazma izninde sıkıntı yaşıyor bunda hayli hayli sıkıntı yaşar.
-
Hoca Yazıosan Mp3 Playerde Koy Bende Bi Flash Mp3 Player Var İstersen Onu Kullan:)
http://kandemir.uni.cc/file/player.rar buda link:)
-
eğer ben az su kullandırıcam diosan arka planı siyah yap örnek deziner-folio.com reklam meklam değil yabancı site ben nasıl yapim nu siteyi
yada yeşil yap çünkü her insana karşıt gelmeyen bir renk herkez sev mesede kimseyede cins gelmez
-
www.webixir.com buna benzer içerik olursa ayrıca tema seçenekleri bol bi blog olursa süper olur grafikleri filan janjanlı bişi ii olur
-
Resim Galeriside Olursa Süper Olur :D