Arkadaşlar Ekran Kartı Seçimi Hakkında Yardım Ltfn ...
-
Senin ana kartın yeni ekran kartları desteklemez ki işlemcide p4 3ghz zor hocam yeni pc topla derim.
-
o zaman bu sevdadan vazgeç :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman bu sevdadan vazgeç :)
----------------------------- off yaa :( vala sinir oluorm abi bişi kaldırmıor 512 mb ramdi cod 4 ü yuklemiştm ram hatası felan vermişti ramı 1 gb yaptım bu seferde video card dior parçalıcam aq pc sini a.k duumunun teknolojisi her gün bişi çıkıor yetşmekde zorr o zaman taksitle bi pc toplıycaz intel core 2 duo felan :D çok artis bi kelime :D -
http://www.gtopala.com/download/siw.exe
Şu program ile anakartına bakabilirsin. Anakartı söyle agp mi pci express mi olduğunu söyleriz sana ona göre kart alırsın. DDR 2 ekran kartı üzerindeki ram, anakartla alakası yok rahat ol. Ben 8500GT ile söylediğin oyunları görüntüde bozulma olmadan orta ayarlarda oynuyorum. 9500 GT ile daha yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------http://www.gtopala.com/download/siw.exe
Şu program ile anakartına bakabilirsin. Anakartı söyle agp mi pci express mi olduğunu söyleriz sana ona göre kart alırsın. DDR 2 ekran kartı üzerindeki ram, anakartla alakası yok rahat ol. Ben 8500GT ile söylediğin oyunları görüntüde bozulma olmadan orta ayarlarda oynuyorum. 9500 GT ile daha yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
hemen bakıorm -
ekran kartlarının kullandığı ramle anakarta takılan ramin alakası yok karıştırma onu . biran önce yeni bi pc toplayıp PCI-Express kasa topla agp diye bişey kalmadı. illa agp istiyosan Radeon X1600Pro,x1650pro,HD2600,HD3850 agp serilerine bakmanı öneririm.
-
indirdimde burdan nereye bakcam :D
-
Sol taraftan Hardware altında Motherboard'a tıkla. Sağ tarafa gelecek olan Manufacturer ve Model bilgisi lazım.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Sol taraftan Hardware altında Motherboard'a tıkla. Sağ tarafa gelecek olan Manufacturer ve Model bilgisi lazım.
Property Value
Manufacturer ASUSTeK Computer INC.
Property Value
Model P4P800-X
Property Value
Version Rev 1.xx
Property Value
North Bridge Intel i865P/PE/G/i848P Revision A2
Property Value
South Bridge Intel 82801EB (ICH5) Revision A2
Property Value
CPU Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Property Value
Cpu Socket Socket 478 mPGA
Property Value
System Slots 4 PCI, 1 AGP
Property Value
Maximum Capacity 4096 MBytes
Property Value
Maximum Memory Module Size 1024 MBytes
Property Value
Memory Slots 4
Property Value
Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed
Aynen bole :D :S -
ekran kartından ziyade anakartı değişmen gerekiyor ki bu da bilgisayar topla manasına geliyor
ati hd serisi tercih edebilirsin sorun yaşamak istemiyorsan
ya da geforce 88xx serisi de seçebilirsin
agp alacam diyorsan sorunların devam eder diye düşünüyorum