Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )
-
Az önceki konunun başlığı yanlış olduğundan bunu açıyorum kusra bakmayın o konu için elimdeki db filmindir1.com a ait rarlı hali 45 mb rardan çkınca 300 mb oluyor c panelden atayım dedim max 51 mb oluyo dior bu db yi atmam lazım yardım edebilirmisiniz ( vb dbsidir )
-
bnde şöyle soriim aynen elimizdekş herhangi bi databaseden sadece üyeler kısmını alıp foruma eklemek diye birşey wsözkonusu olabilirmi acep?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
Az önceki konunun başlığı yanlış olduğundan bunu açıyorum kusra bakmayın o konu için elimdeki db filmindir1.com a ait rarlı hali 45 mb rardan çkınca 300 mb oluyor c panelden atayım dedim max 51 mb oluyo dior bu db yi atmam lazım yardım edebilirmisiniz ( vb dbsidir )
-----------------------------51 mb diyorsa ftpne at o dosyayı ordan çağır yukle.
-
@yalnız
parçalarsın sen yaparsın, inanıyorum sana :W
@bilgiç (sibel)
evet olabilir :W
dip not: sadece mantığımca konuştum, teknil bilgim yoktur :W
-
ßisses bunu yazdı:
----------------------------51 mb diyorsa ftpne at o dosyayı ordan çağır yukle.
-----------------------------hoca tam olarak nasıl yapacam açıklayabilirmisin daha sonra içindeki adminleri nasıl silcem
-
veritabanının mysql oldugunu varsayarak yazıyorum:
sql dosyasını hostuna resim yukler gibi muzik yukler gibi yukle odya olarak sonra netten bigdump isiml, bi script var onu indir.onunlada mysqle yukle
-
valla hoca şunları açık açık yazın daha önce bunu yapmadım parça parça söyleyin şimdi ftpde herhangibi bir yeremi atıyorum db yi
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------@yalnız
parçalarsın sen yaparsın, inanıyorum sana :W
@bilgiç (sibel)
evet olabilir :W
dip not: sadece mantığımca konuştum, teknil bilgim yoktur :W
-----------------------------sibel derken :|
-
@bilgiç
http://www.youtube.com/watch?v=j9uOwhIAA24
heyecana mahal yok yani =))
-
yalnizturk bunu yazdı:
valla hoca şunları açık açık yazın daha önce bunu yapmadım parça parça söyleyin şimdi ftpde herhangibi bir yeremi atıyorum db yi
-----------------------------abicim bigdump denen şeyi bi bul ilk önce kullanımına falan bak netten öğren ikinci kısma gel kullanacağın sqli forumun herhangi dizinine at www.xxx.com/kullanılacak.sql gibi okey dir.
sora bigdump denen şeyle bunu yükle okey dir.
birisi benim sorumada cevap verebilirmi plz?
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------abicim bigdump denen şeyi bi bul ilk önce kullanımına falan bak netten öğren ikinci kısma gel kullanacağın sqli forumun herhangi dizinine at www.xxx.com/kullanılacak.sql gibi okey dir.
sora bigdump denen şeyle bunu yükle okey dir.
birisi benim sorumada cevap verebilirmi plz?
-----------------------------hocam bayansında bizdenmi saklıyon yoksa :Dhehe