Arkadaşlar Mahkemeye Veriyorlar Yardım Edin
-
Gelmeyecekler hoca. Büyük ihtimal geldiler yetkili konuştu onlarla vs. bu böyle olur. Aynen lise de disiplin kurulundan haber beklemek gibi ama genelde o haber hiç gelmez.
-
Göte giren şemsiye açılmaz hacu :|
geçirmişler olsun.
-
adamlara zarar vermediysen ne diye korkuyosun
-
Girmek de suç, veri değiştirip silmek de. Sadece girmiş olman yeterli. Büyük ihtimalle işten atılırsın. Daha önce sabıkan yoksa hapis cezan para cezasına çevrilir. Tabi bunların hepsi adamların olayın üstüne gitmesi ve senin onlarla anlaşmaman durumunda geçerli.
-
Herif tırt heral ses çıkmamış hiç 1 ay olmuş nerdeyse ? bilen var mı akıbetini ? merak ettim okudukça film gibi amq :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
Herif tırt heral ses çıkmamış hiç 1 ay olmuş nerdeyse ? bilen var mı akıbetini ? merak ettim okudukça film gibi amq :D
-----------------------------hocam bunu içeri almış olmasınlar :D 1 aydır yatıyodur belkide damhanede :P akibetini bilen varsa paylaşsın , hakkatten film gibi / bu arkadaşta olayın ortalarında sadece girdim demiş sonrada işin içine mail çıktı sonrada o maili bide evden atmış arkadaş kendinle saten iyicene oynamışsın :D
-
geciyordum ugradım dersin
ne yapacaklar korkma bişey yapmadıysan onlarda mahkeme kapılarında ugraşmak istemezler
-
bilgi değiştirmediysen, silmediysen, başkalarıyla paylaşmadıysan, satmadıysan bişey çıkmaz
-
Son giriş yaptığı Tarih : 23 Agustos 2010 (Pazartesi) 19:51
hoca o olayın sonucunu anlatsana merakta kaldık :W
-
omerelili bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
itiraf et kurcaladınmı kurcalamadınmı :D
-----------------------------yok kuracalamdım.zaten serverlerinde trojan vardı kendime bulaşdı zar zor sildim.
-----------------------------Makinadan hiçbirşey almadın ve makinana trojan bulaştı öylemi :D ?
hocam kendi kendini eleveriyorsun