folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Mutlaka Okuyun. Yahudi İçkiyi Kaçırınca Türkiye İçin Bakın Neler Söyledi

Arkadaşlar Mutlaka Okuyun. Yahudi İçkiyi Kaçırınca Türkiye İçin Bakın Neler Söyledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Cem Hakko'ya 301 soruşturması

"Türklüğü aşağıladığı" ileri sürülen işadamı Hakko'ya 301'den soruşturma açıldı. Hakko'nun "Bizi azınlık görenler, patron kim yakında görecek. Museviler patron, siz işçisiniz. Hepinizi biz giydiriyoruz" dediği öne sürülmüştü.

Cem Hakko'ya 301 soruşturması

Not: Cem Hakko, kurumumuzu arayarak bu habere konu olan suç duyurusunun daha önce tekzip ettiği bir yalan haber üzerine yapıldığını açıklamıştır...  

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir avukatın şikâyeti üzerine, işadamı Cem Hakko'nun, "Türklüğü aşağıladığı" gerekçesiyle hakkında 301. Madde uyarınca soruşturma başlattı.

Şikâyetçi Avukat Mehmet Sevim, Alem Dergisi'nin düzenlediği gecede konuşan Hakko'nun, "Biz ülkenin Musevi vatandaşları olarak patronuz. Siz işçisiniz..." sözlerinin Anayasa'ya göre suç olduğunu belirtti ve cezalandırılmasını istendi.

CEM UZAN ELİMİ ÖPERDİ

Cem Hakko'nun yaptığı konuşmanın basın ve yayın organlarında yer aldığı belirtilen şikâyet dilekçesinde, işadamının suç niteliği taşıyan şu sözlerine yer verildi: "22 Temmuz'dan sonra neler olacağını göreceksiniz. Bizi azınlık görenler bu ülkedeki patronların kim olduğunu görecek. Cem Uzan dahi üç sene önce elimi öperdi, şimdi bizden oy istiyor. Amerika ne derse o olur. Biz ülkenin Musevi vatandaşları olarak patronuz..Siz işçisiniz. Vakko olarak da, hepinizi giydiriyoruz. Bayıla bayıla, övüne övüne Vakko'dan giyiniyorsunuz. Bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamları."

Geceye katılanların büyük şaşkınlık yaşadığı, bu sözleri sarfeden Hakko'nun herhangi bir "tekzip"de bulunmadığına dikkat çekilen suç duyurusunda şöyle denildi: "Sanık bu sözleriyle; Türk milletinin ve devletinin ülkesi üzerinde egemenliği olmadığını, bu egemenliğin ABD'de olduğunu söylemiş, Türk milletini aşağılamış, hakaret etmiş, bölücülük yapmıştır." Soruşturma konusu şikâyetin son bölümünde ise Cem Hakko'nun bu ifadeleriyle TCK'nın 301. Maddesini "ihlal" ettiği belirtilerek cezalandırılması istendi.

Cem Hakko (d. 1956, İstanbul), Vakko mağazalarını yürüten Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı.

Cem Hakko, Vakko mağazalarını kuran işadamı ve modacı Vitali Hakko'nun oğludur. Vitali Hakko ilerleyen yaşlarında mağazaların yönetimini diğer aile üyelerine özellikle oğlu Cem Hakko'ya bırakarak, birlikte mağazaların yönetimine katkıda bulunmaya devam etmektedir.

1955 yılında İstanbul'da doğdu. College de Leman, Baccalaureat B. (Economy) Strasbourg, Ecole deı Hautes Etudes Internationel (Akademi) ve İsviçre Fribourg Üniversitesini bitirdi. Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, Vakkorama ve Power FM'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Hakko nun "Moda Olgusu" adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunuyor. Sanayi Odası Meslek Komitesi, Giyim Sanayicileri Derneği, TÜSİAD, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Ekonomik ve Sosyal Etüdler Derneği, Profesyonel Yöneticiler Derneği üyesidir. 1987 ve 1988 Türkiye Karting Şampiyonası birinciliği, 1988 Uluslararası Karting Şampiyonası ikinciliği, 1990 İstanbul Ralli Şampiyonluğu, 1991 Türkiye Ralli Cros Şampiyonluğu, 1994 Uluslar arası 19. Bursa Rallisi Dördüncülüğü bulunmaktadır.

LÜTFEN 301i kaldırın.. AB İSTEMİYOR ABD İSTEMİYOR ABDullah GÜL İSTEMİYOR

BOŞUNA KALDIRMAYA ÇALIŞMIYORLAR ÇÜNKÜ DOSTLARI (BARZANİLER, İLLUMİNATİCİLER, SOROSÇULAR, RUMLAR, BÖLÜCÜLER)  YARGILANIYOR ONLARLA

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ueh bende biş sandım. siz yenimi duyuıyorsunuz.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    telekoma kafam girsinn!!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jenavour
    jenavour's avatar
    Erkek

lycra simdi böyle yazmıssında en azından kaynak olarak bi link verebilirsen iyi olur....

yok imza falan....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu tip haberleri aratırsanız küçük medya şirketlerinde görürsünüz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    jenavour bunu yazdı:
    -----------------------------

lycra simdi böyle yazmıssında en azından kaynak olarak bi link verebilirsen iyi olur....

Yalan haberin kaynağı mı olur? :) Çamur at izi kalsın balık bilmezse Halık bilir hesabı... Tabi yersen :)

İnanmayın böle komik şeylere...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bluetips aydın dogan niye kendini kötüleyen haberi yayınlatsın? zaten medya onun elinde o yüzden kaynakta zor

ayrıca adamın bunları söylediginin kaynagını istiyosan git o geceye katılan birini bul sor :D 

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Öyle deme bluetulips çok sever yahudileri,aydın doğanı falan.tayyibi arkadan destekliyo ya.
    Beraber ihaleye bile girmişlerdir : )
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LYCRa bunu yazdı:

Turkiyenin patronlarI museviler mi?

Cem Hakko, Cumhuriyet Devri $apka Devrimi sonrasI $apka magazalarI ile zengin olan musevi asIllI i$adamI Vitali Hakkonun ogludur. Alem dergisinin gecesine katIlan Cem Hakko ickiyi fazla kacIrInca bakIn dogrularI nasIl konu$tu:

"22 temmuzdan sonra neler olacagInI goreceksiniz, bizi azInlIk gorenler bu ulkedeki patronlarIn kim oldugunu ogrenecekler.
    Cem Uzan dahi uc sene once elimi operdi $imdi bizden oy istiyor. Amerika ne derse o olur, biz ulkenin musevi vatanda$larI olarak patronuz. Siz i$cisiniz. Vakko olarak da hepinizi biz giydiriyoruz, bayIla bayIla, ovune ovune Vakkodan giyiniyorsunuz. Çukurova Grubuna da reklam veriyoruz, bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamlarI."

kaynak yok mu kardeş

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

bluetips aydın dogan niye kendini kötüleyen haberi yayınlatsın? zaten medya onun elinde o yüzden kaynakta zor

ayrıca adamın bunları söylediginin kaynagını istiyosan git o geceye katılan birini bul sor :D 

LYCRa bunu yazdı:

abi kaynaklar çok sağlam.. bunlar bizim lobimizden gelen mesajlar ve yayınlanmıyor medyada.. ondan paylaşıyorum sizinle

bu haber: 2007-06-27, Yeni $afaktan

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2006/haziran/27/index.html

Bırakın hoca bu ayakları medya bunlarında yayınlatmıyo filan, gelmeyin çakalların oyununa... Bu lycranın ulusal kanal kaynaklı haberlerinin tümü yalan paso sallama...

Toplam Hit: 4916 Toplam Mesaj: 31