Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız
-
tanıdık bir avukat bul, gitsin adamı korkutsun ya elinden senet alsın ya da aracın satışını vermeye ikna etsin. hukuki ağızdan konuşarak yaptığın suç falan filan mesleğinin sanatını konuştursun işte.. ama avukat tanıdık olacak yoksa çok para isterler.
*adam bugün polise başvuru yapsa,aracımı emanete verdim ama geri vermiyor dese ya da çalındı dese senin arabayı alırlar altından.
-
Ya vallahi bu tarz seyler yazmicam artik diyodumda hocam adam sana hem arabayi alirim hem parani vermem dediginde senin ne yaptigini solermisin? Ben sana direk cozum yolunu soleyim isin
-
Easx bunu yazdı
Ya vallahi bu tarz seyler yazmicam artik diyodumda hocam adam sana hem arabayi alirim hem parani vermem dediginde senin ne yaptigini solermisin? Ben sana direk cozum yolunu soleyim isin
öyle bicümle geçmedi aramızda daha sadece parayı istiyo bugun en son konuşmamızda çarşambaya kadar ayarla dedi. öyle bişey dese tamam yarın vercem derim arabayı yok ederim bulamıyacağı bi otoparka fln sokar kapatırım çalındı derim ne zmn parasını öderim o zmn satışı alrıım gibi bişey düşünüyorum sence napıyım
-
Cafer_C bunu yazdıEasx bunu yazdı
öyle bicümle geçmedi aramızda daha sadece parayı istiyo bugun en son konuşmamızda çarşambaya kadar ayarla dedi. öyle bişey dese tamam yarın vercem derim arabayı yok ederim bulamıyacağı bi otoparka fln sokar kapatırım çalındı derim ne zmn parasını öderim o zmn satışı alrıım gibi bişey düşünüyorum sence napıyım
Hocam bi mesajinizda hem araba hem para tarzi yazmistinizda ondan seyettim.
Sakin sekilde yapilicak seylerin sonuc vericegini sanmam ama adam esnafmis sonucta ondan daha yasli eski ve mumkunse saygi duydugu bi esnaf bul. Git anlat abi yardimci ol seni dinler zor durumdayim diye.
Aklima bir bu geliyor hocam vericegim diger tavsiyeler sonuc verir ama basina bela acarsin
-
o bi kagida 1670 tl kaldi diye yazdiysa sen de baska bi kagida 600 TL kaldi yaz dostum.
bu arada polisle altindaki arabayi alacak esnaf daha anasinin karnindan dogmadi merak etme. vermiyom parani bile diyebilirsin.
-
mizahi bunu yazdı
o bi kagida 1670 tl kaldi diye yazdiysa sen de baska bi kagida 600 TL kaldi yaz dostum.
bu arada polisle altindaki arabayi alacak esnaf daha anasinin karnindan dogmadi merak etme. vermiyom parani bile diyebilirsin.
öyle yapmayı düşünüyorum ben yazmadım ama annem yazmış kağıda dicem göstercem o kağıdı o zmnda söyler bişeyler aldığıma alacağıma pişman oldm yemin ederim ya
-
önce parayı öde arabayı üstüne al, sonra kalemi elinden al sende kalsın. o orospu çocuğunu tenha bir yere götür, arabadan in, bayıltana kadar döv ibneyi, sonra kalemi götüne sokup öylece olduğu yerde bırak. giderken de kalem ne diyorsa o de. bir daha milleti s.kmeye kalkmaz.
-
RETRET bunu yazdı
önce parayı öde arabayı üstüne al, sonra kalemi elinden al sende kalsın. o orospu çocuğunu tenha bir yere götür, arabadan in, bayıltana kadar döv ibneyi, sonra kalemi götüne sokup öylece olduğu yerde bırak. giderken de kalem ne diyorsa o de. bir daha milleti s.kmeye kalkmaz.
bu zamana kadarki en güzel öneri seninki hocam :)
-
tmm anladık bi salaklık yapmışsın noter olmadan olurmu bu işler amk
hacı araba ruhsat kimin üstüne? eğer o berberinse arabayla büyük kazaya karış yada bi yaya ya çarp alsın başına belayı
sende sıyrılıp gidersin
anca adamı böyle tehdit edebilirsin
yada arabayı git bir yerlere çarp pert et
eğer berber bi puştluk yaparsa...
memlekette ne salaklar var ya
geçenlerde de osmaniyede iş bulcaz size diye 50 küsur kişiden 2 şer bin lirayı toplamışlar
kıyak iş valla biz boşuna çalışıoz amk... -
O şemsiye açılmış çıkmaz artık.