folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız

Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

tanıdık bir avukat bul, gitsin adamı korkutsun ya elinden senet alsın ya da aracın satışını vermeye ikna etsin. hukuki ağızdan konuşarak yaptığın suç falan filan mesleğinin sanatını konuştursun işte.. ama avukat tanıdık olacak yoksa çok para isterler.

*adam bugün polise başvuru yapsa,aracımı emanete verdim ama geri vermiyor dese ya da çalındı dese senin arabayı alırlar altından.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ya vallahi bu tarz seyler yazmicam artik diyodumda hocam adam sana hem arabayi alirim hem parani vermem dediginde senin ne yaptigini solermisin? Ben sana direk cozum yolunu soleyim isin

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ya vallahi bu tarz seyler yazmicam artik diyodumda hocam adam sana hem arabayi alirim hem parani vermem dediginde senin ne yaptigini solermisin? Ben sana direk cozum yolunu soleyim isin

öyle bicümle geçmedi aramızda daha sadece parayı istiyo bugun en son konuşmamızda çarşambaya kadar ayarla dedi.  öyle bişey dese tamam yarın vercem derim arabayı yok ederim bulamıyacağı bi otoparka fln sokar kapatırım çalındı derim ne zmn parasını öderim o zmn satışı alrıım gibi bişey düşünüyorum sence napıyım

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Cafer_C bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

öyle bicümle geçmedi aramızda daha sadece parayı istiyo bugun en son konuşmamızda çarşambaya kadar ayarla dedi.  öyle bişey dese tamam yarın vercem derim arabayı yok ederim bulamıyacağı bi otoparka fln sokar kapatırım çalındı derim ne zmn parasını öderim o zmn satışı alrıım gibi bişey düşünüyorum sence napıyım

Hocam bi mesajinizda hem araba hem para tarzi yazmistinizda ondan seyettim.

Sakin sekilde yapilicak seylerin sonuc vericegini sanmam ama adam esnafmis sonucta ondan daha yasli eski ve mumkunse saygi duydugu bi esnaf bul. Git anlat abi yardimci ol seni dinler zor durumdayim diye. 

Aklima bir bu geliyor hocam vericegim diger tavsiyeler sonuc verir ama basina bela acarsin

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

o bi kagida 1670 tl kaldi diye yazdiysa sen de baska bi kagida 600 TL kaldi yaz dostum. 

bu arada polisle altindaki arabayi alacak esnaf daha anasinin karnindan dogmadi merak etme. vermiyom parani bile diyebilirsin.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

o bi kagida 1670 tl kaldi diye yazdiysa sen de baska bi kagida 600 TL kaldi yaz dostum. 

bu arada polisle altindaki arabayi alacak esnaf daha anasinin karnindan dogmadi merak etme. vermiyom parani bile diyebilirsin.

öyle yapmayı düşünüyorum ben yazmadım ama annem yazmış kağıda dicem göstercem o kağıdı o zmnda söyler bişeyler aldığıma alacağıma pişman oldm yemin ederim ya

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

önce parayı öde arabayı üstüne al, sonra kalemi elinden al sende kalsın. o orospu çocuğunu tenha bir yere götür, arabadan in, bayıltana kadar döv ibneyi, sonra kalemi götüne sokup öylece olduğu yerde bırak. giderken de kalem ne diyorsa o de. bir daha milleti s.kmeye kalkmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

önce parayı öde arabayı üstüne al, sonra kalemi elinden al sende kalsın. o orospu çocuğunu tenha bir yere götür, arabadan in, bayıltana kadar döv ibneyi, sonra kalemi götüne sokup öylece olduğu yerde bırak. giderken de kalem ne diyorsa o de. bir daha milleti s.kmeye kalkmaz.

bu zamana kadarki en güzel öneri seninki hocam :)

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

tmm anladık bi salaklık yapmışsın noter olmadan olurmu bu işler amk

hacı araba ruhsat kimin üstüne? eğer o berberinse arabayla büyük kazaya karış yada bi yaya ya çarp alsın başına belayı

sende sıyrılıp gidersin

anca adamı böyle tehdit edebilirsin

yada arabayı git bir yerlere çarp pert et

eğer berber bi puştluk yaparsa...

memlekette ne salaklar var ya

geçenlerde de osmaniyede iş bulcaz size diye 50 küsur kişiden 2 şer bin lirayı toplamışlar

kıyak iş valla biz boşuna çalışıoz amk...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sharkan
    sharkan's avatar
    Erkek

O şemsiye açılmış çıkmaz artık.

Toplam Hit: 5307 Toplam Mesaj: 48