folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Arkadaşlar Üniversiteyle Alakalı Bilgi

Arkadaşlar Üniversiteyle Alakalı Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

yok arkeoloji falan değilde dış ticaret uluslar arası ticaret muhasebe pazarlama gibi daha çok böyle ticari hayatıma katkıda bulunacak bölümleri okumayı arzuluyorum her ne kadar edebiyat okuyor olsamda bütün işim gücüm ticaret üzerine döndüğü için ticari hayatımı etkileyebilecek bölüm tavsiyeleri bekliyorum ayrıca bu dönüm noktasını çoktan geçtimde ek bişeyler ekleyebilir miyim diye bakıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

EnerJiC bunu yazdı:
    -----------------------------

yok arkeoloji falan değilde dış ticaret uluslar arası ticaret muhasebe pazarlama gibi daha çok böyle ticari hayatıma katkıda bulunacak bölümleri okumayı arzuluyorum her ne kadar edebiyat okuyor olsamda bütün işim gücüm ticaret üzerine döndüğü için ticari hayatımı etkileyebilecek bölüm tavsiyeleri bekliyorum ayrıca bu dönüm noktasını çoktan geçtimde ek bişeyler ekleyebilir miyim diye bakıyorum

doğru karar,ben şuan lojistik firmasında çalışıyorum.hayatımın en doğru kararlarından.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    Su universite konulari da yasaklanmali bence her sene ayni

Çoğu konuya bu türde post.Sanane kardeşim,adam istediğini açar kurallar dahilinde.Rahatsızsan girmessin konuya olur biter.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    Su universite konulari da yasaklanmali bence her sene ayni

hacı sende herşeye muhalefetsin yok aynısından varda forumda arasana fln dünya değişiyor bir günde neler değişiyor bilgiler hep güncel olmalı ayrıca forumun amacıda budur o mn hiç konu açmayalım elbet vardır forumda diye.

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tartışmaya lüzum yok arkadaşlarımızda kendine göre haklı görmek istemeyebilirler ama saygı gösterdiklerine inanıyorum,

sonuç itibariyle ikinci üniversite olarak düzenli bir bölüm okuyup mantıklı bir kararla önümüzdeki 40 yılımı elimden geldiğince rahat geçirmek istiyorum dolayısıyla bu noktada  naçizane kıymetli fikirlerinize ihtiyacım var dediğim üzere ticari hayatımı etkileyecek biraz daha reel hayatta zorluklar karşısında bana alternatif sunabilecek bir bölüm istiyorum fikirlerinize talibim saygılar :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

meslek lisesi çıkışlı değilsen muhasebe-işletme gibi 2 senelik bölümlerde çok zorlanırsın.

dış ticaret güzel bi bölüm okuyabilirsin. senin yerinde olsam kpss taban puanlarına bakarım gideceğim bölümün, hangisi düşükse onu okurdum.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

yok hacı sıkıntım kpss değil kpss ile memur olacak olsam bugün olurum torpilim falan herşeyim hazır adliyede direk zabıt katibi olarak başlarım lakin memuriyet düşünmüyorum zaten aktif olarak ticaretle uğraşan biriyim buna katkıda bulunacak ufkumu açacak bişeyler lazım bu şekilde düşünüyorum yani

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

EnerJiC bunu yazdı:

yok hacı sıkıntım kpss değil kpss ile memur olacak olsam bugün olurum torpilim falan herşeyim hazır adliyede direk zabıt katibi olarak başlarım lakin memuriyet düşünmüyorum zaten aktif olarak ticaretle uğraşan biriyim buna katkıda bulunacak ufkumu açacak bişeyler lazım bu şekilde düşünüyorum yani

ticaret ufkun bence tecrübe ile açılır. git bi yerde çalış, sermayeyi biriktir atıl ticarete okuyacağına o zaman :)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hacım çalışıyorm bir firmada müdürlük yapıyorum zaten bunun yanında firmalara her türlü lojistik destek sağlıyorum matbaasından güvenliğine iş elbiselerine kadar aklına gelen her alanda çalıştığım firmaların hepsinin cirosundanda %10 alıyorum bunun dışında kıyafet parfüm bazen ufak tefek inşaat malzemeleri getirip satıyorum lakin insanoğlunun gözü doymuyor hep daha fazlasını istiyor bu sebeple daha ciddi bir şekilde tek bir şeyle uğraşayım diye istiyorum bmakalım kısmet ne çıkacak önümüze

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hala güncel

Toplam Hit: 2285 Toplam Mesaj: 22