Arkdaşa Eşşek Şakası Gülmek Garanti
-
http://www.youtube.com/watch?v=BpaY3wLd8Gs&feature=related
2 yıl önce yaptığımız klasik ama güzel şakamız sadece 156 kez izlenmiş hakkını verin arkadaşlar
-
Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...
Esefle kınıyoruz...
-
öncelikle devletin yasakladığı demeyelim baskıcı hükümetimiz diyelim devlet kalıcı hükümet gidicidir:)
sonrada gogle+enter "youtube jacker2"+enter diyelim:)
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...
Esefle kınıyoruz...
-----------------------------hojam bak şimdi aynen bu dediğimi uygulayıp gelip cwp weriosun. Annen Baban Akrabamı Senin ? Git Bi Öğren Sonra Gel Cwp Wer ;)
-
soğuk suyla yapsaydınız şakayı daha etkili ve hızlı olurdu kanımca :)
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Devletin yasakladığı sitelerin linkleri hiç yakışıyormu...
Esefle kınıyoruz...
-----------------------------hojam bak şimdi aynen bu dediğimi uygulayıp gelip cwp weriosun. Annen Baban Akrabamı Senin ? Git Bi Öğren Sonra Gel Cwp Wer ;)
-----------------------------
gebesh arkadaşın ciddi söylediğini sanmıyorum..ironi diye bişey duydun mu hiç sen holigan ??
-
Makat bolgesine yumurta akida iyi oluor :D
-
break bunu yazdı:
Makat bolgesine yumurta akida iyi oluor :D
ben sıkarken bir ara duruyorum ya. orda arkdaş kıçını açalım oraya sık dedide. herkesin bir sınırı var bizim arkdaş onu kaldıramaz o yüzden hiç bulaşmayalım dedim:) -
uykusu çok ağırmış lan kulağına gözüne dolundu köpük adam tık demedi :)
-
ne akraba evliliği durumum kalmış ne başka bişi.
iq fakiri bebeler sizi ne diyim alayınız ona buna laf giydireyim peşindesinizde itin götüne girmek için can atıyonuz...
şimdi laf giydirmeye çalışan kuş beyinliler google dan iq nun ne olduğuna bakıyolar galiba?...
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------ne akraba evliliği durumum kalmış ne başka bişi.
iq fakiri bebeler sizi ne diyim alayınız ona buna laf giydireyim peşindesinizde itin götüne girmek için can atıyonuz...
şimdi laf giydirmeye çalışan kuş beyinliler google dan iq nun ne olduğuna bakıyolar galiba?...
-----------------------------Metnin ana konusu ne müdür ? öle anlatmışsın Sanki Amerika'yı keşfeden kişimişsin gibi :|