Artes Wireless Anten Nasil Bu Kadar Ucuz ?
-
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/artes-wa-075-18-db-indoor-wireless-anten-garanti-59893069 alfa 9 db anten alicaktim bitmis ayni fiyata geliyor ama bu 18 db acaba bekleyip 9 db lik alfayi almak daha mantiklimidir .
-
urun burdada var http://www.artescorp.com/?mod=Detay&GID=0&PID=147
-
hocam bişey sorcam bunu laptopa nasıl bağlıycaz
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:25'da iqsuz tarafından düzenlendi.
şöyle ki ben kocaelide kaldığımda internet olmuyo boyle bi sinyal güclendirici ile çevredeki ağları tarayıp şifresiz bulmam gerekiyoror bu senkronizasyonu nasıl yapcam -
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------hocam bişey sorcam bunu laptopa nasıl bağlıycaz
şöyle ki ben kocaelide kaldığımda internet olmuyo boyle bi sinyal güclendirici ile çevredeki ağları tarayıp şifresiz bulmam gerekiyoror bu senkronizasyonu nasıl yapcamMesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:25'da iqsuz tarafından düzenlendi.
-----------------------------oncelikle wireless adaptor almam gerekir.
-
Gerçekten 18dbi olup olmadığını kullanmadan anlayamayız. Sen biz de öğrenmiş oluruz =)
-
yav baltalamak gibi olmasın ama bendede bir tp link var sözde üzerinde 9dbi anten var ama evin içinde tam çaprazdaki yerde çekmiyor çeksede bağlanmıyor full gösteriyor ama bağlanmıyor bağlanıp ta gidince bağlantı kopuyor :S
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------yav baltalamak gibi olmasın ama bendede bir tp link var sözde üzerinde 9dbi anten var ama evin içinde tam çaprazdaki yerde çekmiyor çeksede bağlanmıyor full gösteriyor ama bağlanmıyor bağlanıp ta gidince bağlantı kopuyor :S
-----------------------------tp link bu konuda sevmiyolar bende kullandım 8 db lini 5 db den cok agım sahım farkı olmadı orjinal 5db lik alfa
uyaran varmı aldım alıcam bak :D
-
aldım :) gelince bilgi gelicek
-
Beklemede olavam. elinde hiç yönlü anten var mı? Kıyaslama yapmak içi için.
-
Beyler anten dediğiniz şey bir metal parçası. Wireless adapterinizin kaç watt olduğu önemlidir. yoksa elektrik direği de bağlasanız 0,5 watt çıkışınız varsa pek fazla etki etmeyecektir.
Yüksek verim almak için dealextremede 3-5 wattlık wireless adapterlardan ve uygun antenlerden alın.
-
hocam bu cihaz bi boha yaramaz indoor anten olması ev içinde kullanacaksın 18 dbi bi anten diyorsun indoor antende güç ne kadar yüksek olursa girişimde o kadar yükssek olucaktır buda tcp paketlerinizi bozacaktır bağlanıp kopacaksınız aptal aptal sınırlı erişim yazıları gelicek en son anteni kırıp camdan dışarı fırlatıcaksınız ...