Artık Evlilik Bana Basit Geliyor
-
Bizim bekarlar cayır cayır karıları boşamaya başlamışlar bile :)
-
Yıl 2011 hala evlenenler var dünyada,vay halimize...
-
evlenmeyin, çocuk yapmayın, yaşlanın.. yaşlanınca farkına varırsınız.
-
Standart insan yaşam çizelgesinde evlilik vardır.Bu çizelgeye uymayan insanlar toplumdan dışlanırlar.Elinden geldiğince kafana göre yaşamaya çalış kardeşim.Takma kimseyi!
-
Doğru vakit geldiğinde, evlenmek güzel bir şey bence, ne biliyim, hayatta yaşadığı her şeyde yanında birinin varlığının olacağını bilmek, insanı daha güçlü kılar, sorumluluk olsa da beraber uyumlu bir şekilde hareket edilirse, her türlü zorluğun aşılacağına inanıyorum, biraz pembe gözlerle baktım herhalde evliliğe, ama olumlu düşünüyorum ben :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
KrypT bunu yazdı:
Ben taa 13 yaş civarındayken ilk kez ben evlenmicem lan demiştim. Tabi yukarıdaki arkadaş gibi kaale almıyordu kimse. Aradan 10 yıl ve zibilyon tane karı geçti ve ben hala evlenmemekte kararlı olunca etekleri tutuştu, akıl vermeye falan kalkıyorlar haorahroah. Sene olmuş 2011 lan hala evlenenler var ya, çok acayip.
-----------------------------bu yorumunu bi 10 yıl daha sonra okuyalım mı ,)
-----------------------------Okuyalım.
-
@manyakhacker
Fikirlerin için teşekkürler fakat beni tanımadan konuştuğun için baltayı taşa vurdun. Kendimi hiç bir zaman mükemmel görmedim, ama daha iyi olabilmek içinde sürekli çabaladım. Asosyal biri olduğumu sanmışsın ama şuan da DAÜ İnşaat Mühendisliğinde okuyorum. 3 farklı arkadaş grubum var. Sürekli farklı zamanlarda farklı grup arkadaşlarımla birlikteyim. Bulunduğum şehirde ki en büyük öğrenci derneğinde aktif görevim var. Haftanın 2 günü toplantım 3 günü konferans ve söyleşi günlerim var. Bunların haricinde okulda ki kurulması en çok istenen ve aktif olacak olan kulübü kurmak üzereyim. Sanırım tüm bunlar bana ilaç al topluma karış söylemini çürütebilir.
@noyan
Hacım çok şükür bu güne kadar maddi manevi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genel Türkiye ortalaması üstünde bir hayat tarzım oldu. Yani sıkıntım bu değil.
@Matchup
Hocam kısmen haklısın sen bence.
@AbdullahAzad
Sana kesinlikle katılmıyorum hacı. Yanlışsın, olayı bir imzaya indirgeyip değerleri hiçe sayamazsın
@Weldox
Fatal Error
@BosphorusPasha
Hacın en çok kafama takılan da o zaten. Yaşlılık meselesi ona bir çözüm bulamıyorum
-
konuyu acan kardesim biraz sacmalamiss evlilik bencillik olurmu kactane ac insan doyurdun kac fakire yardim ettin savasan ulkeler icin elinden gelen neyse ne yapabildinn.
peygamber efendimiz ne diyor.evleniniz cogaliniz ben sizlerin cokluguyla ovunecem.
sanirim bu sitede inancsiz ateist hala dini olmayan insanlar yazik cok yazik
-
Asıl yazık olan bu sitede hala cümle kurmasını beceremeyen insanların olması.
-
seadog bunu yazdı:
Müritler uzun zamandır düşünmekteyim. Evlenme, evlilik, çoluk çocuk yapıp onlarla vakit geçirme bana artık basit geliyor. Çocukluğumdan beri belli bir ideoloji ile büyüdüm. İdeolojime göre insanlar sadece kendileri için değil, tüm insanlar için bir şeyler yapma gayretinde bulunmalı. Neyse konu bu değil çokta. Dünyada bir çok sorun varken insanlar savaştan açlıktan kırılırken evlenmek geçim derdini düşünmek bana artık bencillik gibi geliyor. Dünyada ki zorda ki insanların rahattaki insanların yardımına ihtiyacı var. İnsanlara yardım etmenin en basit yolu belli bir makama sahip olarak o makamın imkanları ile yardım etmektir bence. Bu yüzden siyaset dururken, siyaset yoluyla insanlara yardım etme yolu dururken evlenip kenara çekilmek ne bileyim basit gibi. Ha evlenerek de bir şeyler yapabilirsin diyebilirsiniz fakat o zaman sadece kendinden sorumlu olmayacaksın senden birşeyler bekleyen insanlar olacak ve bu durumda hizmet kalitesi düşer diye düşünüyorum.
Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Saygılar
Mürit
seadog
--------------------------dünyayı tek kurtaracağına inanıyosan buyur evlenme:=)senin evlenmey,işin yeni dünya düzenini değiştrmeye yettmez.biraz pollyanacalıktan sıyrıl derim