folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Artık Evlilik Bana Basit Geliyor

Artık Evlilik Bana Basit Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

Bizim bekarlar cayır cayır karıları boşamaya başlamışlar bile :)

all this pain is an illusion...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Yıl 2011 hala evlenenler var dünyada,vay halimize...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

evlenmeyin, çocuk yapmayın, yaşlanın.. yaşlanınca farkına varırsınız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Standart insan yaşam çizelgesinde evlilik vardır.Bu çizelgeye uymayan insanlar toplumdan dışlanırlar.Elinden geldiğince kafana göre yaşamaya çalış kardeşim.Takma kimseyi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Doğru vakit geldiğinde, evlenmek güzel bir şey bence, ne biliyim, hayatta yaşadığı her şeyde yanında birinin varlığının olacağını bilmek, insanı daha güçlü kılar, sorumluluk olsa da beraber uyumlu bir şekilde hareket edilirse, her türlü zorluğun aşılacağına inanıyorum, biraz pembe gözlerle baktım herhalde evliliğe, ama olumlu düşünüyorum ben :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

KrypT bunu yazdı:

Ben taa 13 yaş civarındayken ilk kez ben evlenmicem lan demiştim. Tabi yukarıdaki arkadaş gibi kaale almıyordu kimse. Aradan 10 yıl ve zibilyon tane karı geçti ve ben hala evlenmemekte kararlı olunca etekleri tutuştu, akıl vermeye falan kalkıyorlar haorahroah. Sene olmuş 2011 lan hala evlenenler var ya, çok acayip.

bu yorumunu bi 10 yıl daha sonra okuyalım mı ,)

Okuyalım.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

@manyakhacker 

Fikirlerin için teşekkürler fakat beni tanımadan konuştuğun için baltayı taşa vurdun. Kendimi hiç bir zaman mükemmel görmedim, ama daha iyi olabilmek içinde sürekli çabaladım. Asosyal biri olduğumu sanmışsın ama şuan da DAÜ İnşaat Mühendisliğinde okuyorum. 3 farklı arkadaş grubum var. Sürekli farklı zamanlarda farklı grup arkadaşlarımla birlikteyim. Bulunduğum şehirde ki en büyük öğrenci derneğinde aktif görevim var. Haftanın 2 günü toplantım 3 günü konferans ve söyleşi günlerim var. Bunların haricinde okulda ki kurulması en çok istenen ve aktif olacak olan kulübü kurmak üzereyim. Sanırım tüm bunlar bana ilaç al topluma karış söylemini çürütebilir.

@noyan

Hacım çok şükür bu güne kadar maddi manevi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genel Türkiye ortalaması üstünde bir hayat tarzım oldu. Yani sıkıntım bu değil.

@Matchup

Hocam kısmen haklısın sen bence.

@AbdullahAzad

Sana kesinlikle katılmıyorum hacı. Yanlışsın, olayı bir imzaya indirgeyip değerleri hiçe sayamazsın

@Weldox 

Fatal Error

@BosphorusPasha

Hacın en çok kafama takılan da o zaten. Yaşlılık meselesi ona bir çözüm bulamıyorum

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek

konuyu acan kardesim biraz sacmalamiss  evlilik bencillik olurmu  kactane ac insan doyurdun  kac fakire yardim ettin  savasan ulkeler icin  elinden gelen neyse  ne yapabildinn.

peygamber efendimiz  ne diyor.evleniniz cogaliniz ben sizlerin cokluguyla ovunecem.

sanirim  bu sitede inancsiz  ateist  hala  dini olmayan insanlar  yazik  cok yazik

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Asıl yazık olan bu sitede hala cümle kurmasını beceremeyen insanların olması.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gece
    gece's avatar
    Dişi

seadog bunu yazdı:

Müritler uzun zamandır düşünmekteyim. Evlenme, evlilik, çoluk çocuk yapıp onlarla vakit geçirme bana artık basit geliyor. Çocukluğumdan beri belli bir ideoloji ile büyüdüm. İdeolojime göre insanlar sadece kendileri için değil, tüm insanlar için bir şeyler yapma gayretinde bulunmalı. Neyse konu bu değil çokta. Dünyada bir çok sorun varken insanlar savaştan açlıktan kırılırken evlenmek geçim derdini düşünmek bana artık bencillik gibi geliyor. Dünyada ki zorda ki insanların rahattaki insanların yardımına ihtiyacı var. İnsanlara yardım etmenin en basit yolu  belli bir makama sahip olarak o makamın imkanları ile yardım etmektir bence. Bu yüzden siyaset dururken, siyaset yoluyla insanlara yardım etme yolu dururken evlenip kenara çekilmek ne bileyim basit gibi. Ha evlenerek de bir şeyler yapabilirsin diyebilirsiniz fakat o zaman sadece kendinden sorumlu olmayacaksın senden birşeyler bekleyen insanlar olacak ve bu durumda hizmet kalitesi düşer diye düşünüyorum. 

Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Saygılar

Mürit

seadog

--------------------------dünyayı tek kurtaracağına inanıyosan buyur evlenme:=)senin evlenmey,işin yeni dünya düzenini değiştrmeye yettmez.biraz pollyanacalıktan sıyrıl derim

Toplam Hit: 6947 Toplam Mesaj: 42